mitt Stockholm

>Älskade Stockholm!

>Efter 8 timmars sömn i min egen säng tog jag en morgonpromenad (ok, joggade över Västerbron, men bara för den mentala uppladdningens skull) runt vattnet. Om och om igen slogs jag av känslan av kärlek till min stad och insikten att hemmakänslan mer och mer flyttar från Dalarna till huvudstaden.
När jag passerade Gamla Stan bestämde jag mig för att promenera tillbaka dit efter frukosten (kanske heter lunch när klockan är 12?) och spendera några timmar där med att bara strosa omkring, reflektera över livet och njuta.
Låta dagen får bli som den blir.
Ha en underbar lördag mina vänner!
Foto privat. Gamla Stan sett från Västerbron..

5 kommentarer

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Haha….men va skoj…..att du också är dalkulla, det visste jag ju inte. Ska bli så roligt att få träffa er alla på måndag:)

  kramar

 • Ellinor

  >Låter som en perfekt start på dagen, bättre kan det inte bli.
  Hoppas att resten av dagen varit till lika stor belåtenhet.
  Kram

 • Lisa

  >Vilken bra start på dagen! Och visst är det en speciell känsla att älska sin stad så där mycket. Fast min kärlek är ju för Paris.

  Vi ses på måndag!! Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.