mitt Stockholm,  stockholmstips

>Lördag helt utan krav

>

Min dag blev precis så skön som jag ville.
Promenad till Gamla Stan och en timmes funderingar på Stortorget, min nya älsklingsplats att samla tankarna på. Efter det en god laxlunch (eller heter det middag när klockan är 16.30?)Le Café i Sturegallerian.
Avlsutade med att helt spontant och tillsammans med ovanligt många andra ensambesökare se The ReaderSaga, min vackra favoritbio. Bra film och jag fick släppa ut ett par tårar…skönt.

Har haft en underbar och välbehövligt lugn lördag med endast mina tankar som sällskap, och ser redan fram emot att vakna till en ny dag för att se vart den tar mig.

Sov sött…

.

7 kommentarer

 • anne

  >Så underbart att bara knalla omkring och ha sina egna tankar som sällskap, jag älskar det. Att älska Stockholm är inte så svårt, hur jag än vrider och vänder, så tycker jag att Stockholm är en av de vackraste städer jag vet.

  Snyggt armband du har förresten! 🙂

 • Miss M

  >Låter som en helt underbar dag =)
  En sån där man bara är med sig själv, liksom samlar sig för nya tag…
  Vi är lika du och jag vännen =)
  *kram*

 • mamma

  >Att få ha sina tankar ifred är en god ide.Har man tur kommer man på en hel del smarta lösningar 🙂
  Håller med Dej…Stockholm är en underbar sommarstad.
  Va rädd om Dej…kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.