älskade familjen,  glädje

>Happiness!

> Först och främst vill jag tacka för alla era fina kommentarer – de värmer verkligen! Märkligt hur man kan känna sig ”tröstad” av människor man inte ens känner…
Till er som har hört av er (pappa, mamma, P…) och blev oroliga för mig, så vill jag bara säga att det inte är någon fara, bara en djup grop som jag borde ha grävt klart och klättrat upp ur för längesen. Jag hoppas att den är lagd bakom min rygg nu, för alltid.

Dagen idag har iallafall varit helt fantastisk!
Underbar morgonpromenad i solen, ett hejdundrande åskväder, kusinerna på besök och ett smått oändligt massa timmar på Gröna Lund! Tvingade mig upp i nya Insane och fick återigen dödsångest i Katapulten. 12-åriga kusinen vågade sig på både Fritt Fall och Fritt Fall Tilt, men där gick min gräns…brrr…
Lillebror med flickvän tittade förbi och bror kammade hem 2 kilo choklad, vilken delvis intogs på bussen från Djurgården som lite förrätt till middagen…är man hos kusinen i storstan får man göra saker man aldrig skulle få göra hemma.
Nu ligger två smått utmattade kusiner i soffan med en godispåse och kollar på film. Imorgon väntar mys på stan och Ice Age 3 i 3D (självklart med stans största popcorn!).

Hoppas att ni alla har haft en bra dag, och återigen tack för allt stöd!.

5 kommentarer

 • Irina

  >Underbart att höra hur det kan svänga uppåt! 🙂 Och vad gulligt av släktingarna att reagera, jag brukar också få en massa mejl så fort jag skriver något deppigt i bloggen. Man blir tyvärr lite försiktig med tiden, finns ju både fördelar och nackedelar med att inte blogga anonymt…

 • Ellinor

  >Du låter jag säkert exakt som den lilla småstadstös jag är, men kan man se Ice Age 3 i 3D!? Vill också ju 😛
  Kram

 • Vida

  >Låter som en skön kväll, vi borde leka oftare… själv är jag höjdrädd men gillar att leka på Grönan. Men det var länge sen.. hmmm.. kanske ska göra det i sommar.

  Kramen

 • mamma

  >Ha ha …ler för mej själv när jag läser vad Du skriver om att göra som man vill när man e i storstan.Helena…fråga moster hur de va när hon va nere hos mej i Råcksta på -70-talet.
  Ha en fortsatt härlig helg…kramar Er *L*
  Snart ses vi..tjohooo
  Välkomna mina KÄRA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.