mat mitt Stockholm stockholmstips

>Härliga onsdag!

> Min onsdag har hittills varit helt perfekt, och ännu är den inte slut på långa vägar…
Till stan imorse för att först bocka av lite mindre roliga ärenden, som dessutom tog längre tid än väntat. Hade dock min bok med mig (rekommenderas!), så jag såg det som en chans att sitta still en stund medan jag väntade.

Efter att det tråkiga var överstökat kände jag att jag var värd något kul, så jag gick förbi Thomas Sabo och köpte en lång silverkedja till min fina present som jag fick av lillebror för ett par veckor sen. Förmodligen onödigt dyr för att vara en ”vanlig” silverkedja, men det var jag värd. Jag vill ha allt i den affären! Beroendeframkallande, minst sagt…

Hungrig gick jag sen till Kungshallen (Stockholms ocharmigaste ställe?) och köpte min favoritsallad från Panini – kyckling, fetaost och sojabönor. Satte mig, varken för första eller sista gången, på trappan till Konserthuset – en underbar plats för att filosofera och bara betrakta alla människor som passerar… Vart är de på väg? Vilka är de? Vad har de för drömmar?

Efter lunchen gick jag en sväng i några butiker, men det tog mig mindre än en kvart att tröttna på REA-kaoset så jag återvände hem, upptäckte att solen hade återvänt och lade mig på gräset och slumrade i två timmar.

Kan man ha det mycket bättre?.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  1 juli, 2009 at 17:31

  >Nej, man kan nog inte ha det mycket bättre 🙂
  Kram

 • Reply
  Miss M
  1 juli, 2009 at 17:45

  >Låter som en helt underbar dag i Miss M´s anda :=) Har också det där långa halsbandet till Sabos berlocker *urfint* & ett armband så jag kan skifta. Så unna dig det också, det är DU värd. Kram på dig vännen =)

 • Reply
  Katinka
  1 juli, 2009 at 18:33

  >Nej, det låter då verkligen som den ultimata dagen i mitt tycke också. Det där med bok och sallad älskar jag!

 • Reply
  mamma
  1 juli, 2009 at 18:43

  >Hm…låter avkopplande de Du gjort idag.Jag har åkt bil i 52 mil men en AC som blåste i håret*L*
  Nån ska ju se till att Sverige funkar under sommaren.
  Men i höst…då e de dax för mej att koppla av i bärskogen…blåbär på morron e ju en av Dina favoriter haha.
  Ha en bra kväll….KramKram

 • Reply
  wilanand
  1 juli, 2009 at 18:59

  >Underbart!

 • Reply
  Ellinor
  1 juli, 2009 at 19:35

  >Det låter sannerligen som en lyckad dag och förhoppningsvis har kvällen varit lika lyckosam.
  Kram på dig

 • Reply
  Lady Thirty
  2 juli, 2009 at 06:41

  >låter som en väldans bra dag!
  såg direkt på bilden att det var sallad från panini! deras sallader är så mumsiga, äter ofta där på mina Stockholmsbesök 🙂

  ha nu en bra torsdag också 😀

  kramelikram

 • Reply
  Emliscious
  2 juli, 2009 at 08:19

  >du e sthlmare
  jag e sthlmare
  träningsdejt nån dag?! =)

 • Leave a Reply