Okategoriserade

>Ibland är det värt en insulinchock

> Ni som ”känner” mig vet ju vid det här laget att socker inte är något jag stoppar i mig alltför ofta. Ibland (ungefär en gång i månaden) händer det dock att jag bara måste ha något sött, och då måste det vara choklad. Skumbjörnar eller chokladglass, få andra saker fungerar. Idag var en sån dag.
På väg in på ICA slog jag ett öga ner i glassfrysen och såg något jag aldrig sett förut…Magnum Coco Choc. Kokosälskare som jag är så hade jag liiiite svårt att motstå kokosglass med chokladfudgesås överdragen med mörk choklad med kokosflingor.
Ja, ni ser ju resultatet. Ett papper, ingen glass. Hade ni sett leendet på mina läppar just nu så hade ni förstått hur himmelskt god den var.
Ni får bara inte missa den!
Smakar det såhär är det ju nästan värt att plåga kroppen med lite socker…
Foto privat..

10 kommentarer

 • Julie

  >Oj, jeg elsker kokos, men den Magnum har vi ikke i Danmark:-( Godt jeg tager til Sverige på tirsdag!:-)
  Kram
  Forresten vil jeg igen sige, at jeg finder så meget inspiration i den blogg, og i det der sker i dit liv. Jeg ved ikke, hvilken oplevelse, der er skyld i din sorg, men jeg kan virkelig genkende mig selv i det du skriver.

  Jeg læste også dit indlæg om din ekskæreste, og jeg har selv levet i sådan et forhold, så det var meget specielt at læse, at du har oplevet det samme! Det er virkelig flot, at du har fundet så meget styrke, og er kommet så godt igennem det. Jeg er også selv videre, men det er fortsat noget, som kan dukke op og påvirke mig. Har du det også sådan?
  Stor kram

 • Ellinor

  >Denna har jag helt missat, en nyhet?
  Jag som trodde att jag gått igenom sommarens nya sortiment 😛 Denna får det bli nästa gång det nalkas glass för min del 🙂
  Kram

 • Annika

  >oj vad gott det lät! Vad roligt med nån mer som blev intresserad av Mansons bok, trodde inte han skulle vara så poppis 😉 Vad brukar du lyssna på för musik?

 • Miss M

  >Ingen surprise här inte, detta är nämligen en utav mina favoritglassar =)
  Skönt att höra att även überduktiga Helena frossar ibland 😉 *kram*

 • Helena

  >Anne – det är inte den i ask, det är en ny! 🙂

  Julie – tack för dina ord, de värmer verkligen! Vad gäller mitt förhållande så har jag kommit vidare i livet och ser tillbaka på det som historia. Däremot har det hänt saker sedan dess som jag ibland känner mig nedstämd över. Det är dock mer och mer sällan så jag tror att det är över snart…men jag tycker att det är viktigt att tillåta sig själv att vara ledsen när man känner att man behöver det. Jag fungerar inte annars. Kram till dig!

  Ellinor – du MÅSTE testa! NU!

  Annika – vad gäller böcker läser jag allt mellan himmel och jord, men när det kommer till musiken så är Manson än så länge ganska outforskad… Något du rekommenderar?

  Miss M – som sagt, ingen överraskning…du är ju jag. Eller jag du. 🙂 Dessutom är jag nog inte så überduktig som man kan tro…i de lugnaste vatten… 😉

  Lady Thirty – den ÄR smaskig! Smaskigare än smaskigast faktiskt! 😛

 • Solli

  >Åhhh! Vill så gärna testa…synd att den inte finns i laktosfri variant 🙁 Hrm…efter din kärleksförklaring till den så kanske jag får knapra i mig piller som gör att jag tål lactos och testa denna gudomliga Magnum 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.