Okategoriserade

>Oplanerad torsdag…eller hur var det nu?

>Morgonpromenad. Packning och planering inför tjejhelg i Göteborg (U2!!!). Mail till min nya arbetsgivare. Mail till min gamla arbetsgivare. Mail till min mentor på andra sidan Atlanten. Mail till mitt paradis. Presentinköp till ett litet troll. Reseplanering. Presentinköp till en fantastisk vän. Planering av 30-årsfest (ja, min egen…). Bubblande idéer som måste ner på papper. Tvättstuga. Träning med min bästa vän.

Mamma kallar mig popcornsskalle och min äldre och visare(?) bror antyder ofta att jag alltid har lite för mycket på gång…just idag kan jag nästan förstå vad de menar.
Men vad gör det? Livet leker och jag har ett galopperande lyckorus i kroppen!.

5 kommentarer

 • Ingela

  >Det där låter som jag i ett nötskal, mycket ska hända på en gång, ja, varför göra en sak när man kan göra flera saker samtidigt? 🙂

 • Petra

  >U2, det kommer att bli en höjdare. Jag kommer att vara där på lördagen. Vet du, att min första konsert jag var på dom var jag endast 15 år ( är 40 nu ). Sedan dess är jag frälst.
  Ha det så jätte bra. //Petra

 • CreativeActivity - Sandra

  >Jag ser också sjukt mycket fram emot U2 – ska dit imorgon :-). Om det bara blir hälften så grymt som då de var här sist så är jag glad :-)!

  Så länge man känner positiv stress över att man har mycket igång hela tiden så tror jag bara att det är av godo. Det är när man känner att saker blir ett krav eller att man känner press. då ska man nog dra lite i handbromsen…

 • Ellinor

  >Oh, vad avundsjuk jag är på alla er som ska ner och se på U2 i helgen. Är övertygad om att det kommer att bli en oförglömlig kväll.
  Mycket annat roligt har du också hunnit med under dagen, alltid trevligt när allting flyter 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.