jobb,  sett på stan

>Jag lever…

>…men har gått offline i Dalarna i ett par dagar för att samla smått omänsklig kraft inför morgondagen.
Återvänder då till min älskade huvudstad för ett möte som är minst sagt avgörande för min närmaste framtid. Snälla, håll alla tummar ni har…
Foto privat. He-Man, hittad på en vägg på Östermalm, Stockholm. Så stark ska jag vara imorgon!.

18 kommentarer

 • Anonymous

  >Go go go go!!!
  På med Pippi-dräkten så går allt vägen ; )

  Tummar och tår hålls SJÄLVKLART av gRanen!

 • Miss M

  >Men vad Helena, vad?!
  *så nyfiken*
  Samtidigt så vet jag att DU inte behöver någon som håller tummarna för dig, DU klarar ALLT på egen hand sweetie. Det ditt hjärta önskar får du =)
  *kramar om*

 • Christoffer Hedlund

  >Arå håller mina tummar också för vad det än är, men förhoppningen är väl att du öppnar upp dig snart och berättar allt om det här va? 😉 Många önskekramar från Ume!

 • Johanna - MyShoebox.se

  >Tack för din kommentar om Dermalogica!
  Tyvärr säljer inte "mitt" Åhlens det märket så jag kan inte göra någon analys där, men spat här i stan kanske gör analyser, ska kolla upp det. Hemsidan ska jag komma ihåg namnet på!

 • Katinka

  >Ja, jag håller också tummarna Helena och skickar all positiv energi jag har till dig. Fast det har du i och för sig redan så mycket av….

 • Lady Thirty

  >håller tummarna 🙂
  du undrade hur lång tid det tar att göra en bild. det beror på hur mycket detaljer och krussiduller jag har med, men ca 1,5 – 2,5 timme (iallafall när det gäller lilla ladyn, sen kan det ju ta längre tid med andra typer av illustrationer)

  kramelikram

 • Vida

  >Håller alla tummar och tår jag har och framförallt tror jag på dig! Livet är ett äventyr..

  Sen till en helt annan sak.. skulle du vilja gästblogga hos mig.. valfritt ämne och ingen tidspress. Tycker det breddar min blogg om intressanta bloggare får uttrycka något där.. men det är alldeles FRIVILLIGT och jag tar inte illa upp för ett nej.

  kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.