mitt Stockholm,  prylar

>Konstigt köp?

> Ja, det kan tyckas något märkligt att köpa en guidebok över sin egen stad, men jag kan ju bara inte lämna nummer 11 tom i hyllan liksom…
Ska bli rätt kul att läsa om vad man ”ska göra” och var man ”ska äta” här i Stockholm!
En snabb bläddring i boken visar dock att de har glömt iallafall en viktig restaurang. Platsen där allt händer, iallafall för kvällen. Det vankas nämligen bloggarmiddag initierad av Lisa, och jag och sex andra (varav fem jag aldrig träffat irl) tjejer ska äta middag och dricka rosé. Ska bli kul att se var detta slutar…
Hasta mañana!.

3 kommentarer

 • Ellinor

  >Nu bor ju inte jag i Stockholm så kanske hade jag behövt veckans bok, men jag lät den vara. Med så många snälla människor bosatta uppe i vår huvudstad tror jag att ni alla kan bidra med era små guldkorn på förfrågan 😉
  Kram

 • Molly

  >jag stod och funderade på om jag skulle köpa den här boken idag när jag handlade. är den värd det? vad tycker du?:)
  ha en fortsatt bra vecka 🙂

 • Helena

  >Ellinor – det kan du lita på! 🙂

  Molly – köp! Vill man ha en guidebok tycker jag peronligen att Lonely Planets böcker är bra och just nu kan du inte hitta en billigare… Sista dagen idag – skynda! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.