bloggen irl,  stockholmstips

>Lyckad måndagkväll!

>Måndagskvällen spenderades med ett underbart skönt gäng människor, tillika bloggare, på Vapiano i Gamla Stan (bra initiativ Lisa!). God mat (Inslata mista med lax och scampi – en vinnare!), rosé och många skratt…

En brokig mix individer och ämnena som avhandlades gick från bloggande (självklart) via resor, snoozeknappar, dating, träning och morgontrötthet till hur det är att fotografera allt man ser ”ifall att man vill blogga om det”, jobb, svärmödrar, mat och farliga tusenfotingar på Seychellerna (är grön av avund att Lisa har bott där!)

Tack Lisa, Milla, Lisa, Sascha, Petra och Maja för en jättekul kväll!
På min promenad hem insåg jag återigen att bloggen har givit mig så mycket mer än vad jag någonsin trodde när jag började skriva ”dagbok” på nätet.
Jag är så glad att få chansen att träffa nya människor, både irl och på nätet, och till tjejerna igår vill jag bara säga att jag verkligen hoppas att vi ses igen!

.

13 kommentarer

 • Ellinor

  >Härligt att få spendera måndagskvällen i sådana fina flickors sällskap.
  Hoppas nu att du får en lika härlig tisdag.
  Kram

 • Ingela

  >Åh, så roligt ni verkar ha haft! Visst är det kul att träffa tjejer som man lärt känna via bloggen? 🙂

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Tack själv!!!!! och jag hoppas såklart också att vi ses SNART igen:) Önskar att kvällen va mycket längre….

  kram

 • Emliscious

  >shit vad skoj!! =)bloggarna leder till så mycket bra! jag har oxå träffat många härliga människor genom bloggen, det är kanon! bloggtäffar är superroligt =)

 • Petra Månström

  >Jag tänkte samma sak på väg hem. Så fantastiskt kul att få träffa människorna bakom alla dessa underbara bloggar. Självklart ska vi ses snart igen 🙂 Kram

 • Lisa

  >Tack själv!! Hade sa himla trevligt! Känns som om vi kännt varann länge. Hoppas ocksa att vi kan ses snart igen, och som sagt dörren star alltid öppen i Warzsawa!

  Stor kram Lisa

 • Lisa

  >Det var jättekul att träffa dig och alla andra! En lyckad kväll och hoppas att det blir fler sådana…
  Kram

 • Solli

  >ni ser ut att ha haft riktigt trevligt! Jag kunde tyvärr inte komma, hade besök av både mormor o kusin. Men jag hoppas det blir en bloggträff snart då jag oxå kan närvara 🙂
  Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.