vardagslyx

>Några fördelar med att bo ensam…

>…är att jag kan komma hem smått medvetslös efter ett otippat hårt träningspass och bara få vara trött och tyst. Ta en evighetslång dusch. Inte orka laga mat, bara öppna en tonfiskburk och avnjuta den med det som faller mig in. Äta middagen framför datorn med lillebror som sällskap via msn. Hyra en potentiellt småtöntig film och lägga mig i soffan.
Bara få vara.
Min fredagkväll – jag älskar den redan..

6 kommentarer

 • Christoffer Hedlund

  >Mm det är en viss känsla visst är det. Just som du säger bara att få komma hem och bara slappa utan några förbehåll. Hoppas att du får en helt underbar helg! Kram kram!

 • Ellinor

  >Allt detta går faktiskt att kombinera även om man är två. Har man bott tillsammans ett tag och kommit över det där stadiet att man alltid måste vara tillsammans, funkar det faktiskt att ge varandra andrum även om man är i samma rum 🙂
  Hoppas du får en härlig lördag.
  Kram

 • Miss M

  >Vi är så lika Helena =)
  Trots att jag nu är sambo med barn varannan vecka, så är jag i stort behov av min tid. Att få vara ensam är så viktigt för mig, för att överleva, komma igen och för att hämta kraft =)
  Jag älskar min egentid och kommer alltid att värna hårt om den =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.