löpning,  powerwalk

>Onsdag 15/7

>

Promenad innan frukost.
Sträcka: 9,7 km
Tid: 80 min (8,15 min/km)
Coreträning (plankan): 5 min

Eftermiddagslöpning.
Sträcka: 6,2 km
Tid: 28 min 50 sek (4,39 min/km)
Vansinnigt varm löpning, termometern på +23 grader i skuggan när jag kom hem…

.

2 kommentarer

  • Snorkfröken S

    >Bra jobbat med både morgon- och eftermiddagspass! Och vilken bra halv-mara tid du har från förra året. Vad är målet i år; några andra tidsmål än att slå förra årets tid?

  • Helena

    >Snorkfröken – tack! 🙂 Mitt mål i år är självklart att putsa bort de där 18 sekunderna och klara det under 1.40. Har en liten dröm att klara en halvmara under 1.30 men inser att det kommer att bli hårt. Min bästa mil ligger på 43 minuter, och det var icke kuperat på löpband. Tror att det blir svårt att klara två mil i det tempot med tanke på hur trött jag var efter en…
    Men jag ska göra mitt bästa och göra allt för att komma under 1.40 iallafall! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.