foton från mitt liv

>Varför?

>

Sedan ett par veckor tillbaka har jag äntligen en bra statistikmätning på min blogg.
Jag vet inte bara hur många som är här varje dag, utan har även koll på varifrån ni kommer, både på världskartan (varför ligger just Belgien tvåa efter Sverige?) och på internet. Jag vet hur många procent som kommer hit en gång och vilka som har besökt mig ett par hundra gånger. Vet procentuellt vilken webläsare ni använder och hur länge ni stannar inne på sidan.
Vilka ord det söks på i sökmotorerna för att hitta hit och vilka andra av er bloggare som genererar mest trafik till mig (söta Miss Agda – du leder hittills…tack!).
Men jag får ju aldrig svar på min vikigaste fråga…varför?

Varför läser just du min blogg? Vad vill ni läsa mer av och vad är ointressant?

Jag vore oändligt glad om ni ville lämna en liten kommentar och svara på detta, vill ju gärna att alla som kommer hit skall trivas och gärna komma tillbaka!

Tusen tack för hjälpen!
Foto privat. Originalbilden till min header. Gili Trawangan, Indonesien, maj 2007.

.

12 kommentarer

 • Ingela

  >Jag läser din blogg för jag tycker du är en glad och positiv person! Och du gillar att hålla dig i form vilket jag också gör! 🙂

 • mamma

  >Hej min kära 🙂
  Via nätet är man anonym…nyfikenhet är en del,en del kanske har lättare att bry sej om andra än sej själv,en del känner igen sej med det Du skriver.Finns säkert någon/några som får en strimma av hopp i sin hopplöshet.Finns ofta lösningar i en svår/jobbig situation om man får lite eftertanke samt att få vetskap pm att man inte är ensam.Just Du förmedlar både sorg och glädje samt inger ett hopp.
  Det som saknas via nätet är närheten som är nog så viktig.
  Ha en fortsatt bra dag….KramKram

 • Miss M

  >Jag läser din blogg för att du är min like, den som påminner om mig själv, fast är aningen positivare i sin inställning. Du piggar upp mina dagar, du är smart, söt, verkar vara en tjej med huvudet på skaft, och jag är övertygad om att om vi bott i samma stad så skulle du och jag "hänga" som ler & långhalm =)

 • Pain is just weakness leaving your body

  >Jag läser din blogg för att du skriver så "levande" om ditt liv, för att du tränar och sen läser jag den "av bara farten" ;0) Du är en BRA bloggare helt enkelt.

 • Katinka

  >Ja, fast jag kommer ju hit för att jag tycker om dig och din blogg som den är. Svårare än så är det inte. Har sagt det förut och säger det igen: keep on going!

 • Bumbi

  >Jag besöker Dig varje gång Du har nya inlägg, prenumererar via BlogLovin' 🙂
  Varför? Hittade Dig via LifePortalen och tycker Du har en skön inställning till livet – man kan ju hoppas att det smittar av sig lite 😉 En blandad blogg med vackra bilder – favvisarna är bilderna från Dina morgonprommisar i min absoluta favvisstad Sthlm.

 • Lady Thirty

  >jag instämmer med vidas ord!
  fortsätt som du gör idag, jag gillar din blogg precis som den är!

  kramelikramar

 • Ellinor

  >Du verkar vara en härlig och jordnära tjej, vilket är saker som gjort att jag kommit att gilla denna blogg så mycket. Du delar med dig av dig själv i texter som fångar läsaren. Temana är många och varierande.
  Gillar allt precis som det är!
  Kram

 • Helena

  >Tusen tack alla söta för era åsikter! Jag blir väldigt glad av era ord – ni är bäst! 🙂
  Stor kram till er alla!

 • Lisa

  >För att man far energi och inspiration när man tittar in här. Man blir lite klokare, och ännu lite surare pa sig själv för att man aldrig kan komma upp pa morgonen 😉

  För att det är kul att läsa helt enkelt!

  Hoppas att vi kan ses pa mandag!

  Kram Lisa

  Ps nu borde du fatt eb besök fran Rotterdam 🙂

 • Linda

  >Helena, jag läser för att det är kul att följa dej på lite håll, hur olika våra liv är numera! Jag faschineras över att du verkar ha hur mycket energi som helst medans en annan mest känner sig som en trött småbarnsmamma. Fast jag skulle inte vilja byta med dig för allt smör i småland! Kram på dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.