blodgivning,  välgörenhet

>-0,45 kg på 6 minuter

> Nej, det är ingen mirakelbantningskur jag pratar om. Bara lite hederlig blodgivning. Idag var det äntligen dags, och det var skönt som alltid, både för kroppen och samvetet.
Snälla alla friska och krya människor där ute, ta chansen att göra en insats och börja dela med er lite av er själva. Jag vet att långt ifrån alla får eller kan ge blod, men de som kan tycker jag verkligen ska ge det en chans. Det råder nästan alltid blodbrist och när man läser historier som denna känner man sig stolt över att man bidrar med det lilla man kan.
0,45 liter tre gånger per år. Det är inte mycket för oss friska, men kan vara skillnaden mellan liv och död för andra.
Foto privat. Tack söta Eva på Kungstappen för att du vågade dig på min kamera!
Mer info på www.geblod.nu.

8 kommentarer

 • Bumbi

  >De som behöver påfyllning är naturligtvis väldigt tacksamma för att det finns själar som lämnar.. Vi som jobbar är oerhört tacksamma att Ni lämnar så vi kan hjälpa de som behöver.. Skulle själv lämna men jag var så svårstucken så de nästan bad mig att inte komma tillbaka.. Trist 🙁

 • Helena

  >Bumbi – du drar ju ditt strå till stacken genom att agera länken mellan oss som ger och de som får. Heja dig för det! 🙂

 • Bumbi

  >Tack för stödet inför imorgon! Vad har jag gett mig in på 😉 En mil är ju hur långt som helst.. Det kommer bli så roligt. Min pappa som är 63 anmälde sig idag – så vi gör sällsis runt 🙂

  Skicka gärna lite posiitiva tankar till mig – det kan jag behöva när det börjar bli jobbigt 😉

  Ha en underbar helg!

  KRAM

 • Helena

  >Miss M – galet perfekt? Du skulle bara veta… 😉 KRAM tillbaka!

  Bumbi – det kommer att gå HUR BRA SOM HELST! Håller på dig! STOR KRAM

 • Vida

  >Jag håller med dig!

  Jag är också blodgivare och igår när jag kom in på sjukhuset fick skärmflygaren en blodtransfusion… dessutom med min blodgrupp.. så vem vet, kanske är det till och med så att han får mitt blod. Det är en enkel medmänsklig handling men som räddar liv.

  Bra inlägg!

  Liv

 • Helena

  >Vida – tack. Jag håller mina tummar så hårt för att allt ska bli bra…och blir än mer varse om hur viktigt det är att göra det man kan för att hjälpa. Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.