Helena i bild,  träning

>Full speed tuesday!

> Vaknade 04.50 imorse. Inte alls bra förmodligen, med tanke på att jag av olika anledningar somnade först efter 01.00 inatt… En fullspäckad tisdag väntar så det var dock inte läge att somna om.
Promenad till yogan, vilken för första gången på länge var lite ofokuserad. Försökte verkligen koppla bort, men lugnet infann sig inte förrän vid avslappningen. Så kan det vara ibland, och jag vet exakt varför just idag. Inbjudan till 30-årsfesten skall göras klart, ärenden på stan, trevlig lunch med en bloggvän som jag aldrig träffat irl, hem för lite fix, träning med min bästa vän följt av middag och förhandsvisning av The Ugly Truth på Park.
En minst sagt fullpackad dag, men åh vad kul det är att leva just nu!
Foto privat. Jag på väg till morgonyoga iklädd Yogini Unitard från Peak Performance..

3 kommentarer

  • Bumbi

    >Yoga var länge sedan jag testade, kanske skulle jag göra ett nytt försök.. Men det får bli hemma i vardagsrummet 😉

    Hoppas Du fick en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.