bloggen irl,  stockholmstips

>Blogglunch

>

Som sagt, idag stod det lunch med supersöta Solli i kalendern. Det är verkligen en kul och smått märklig känsla att träffa en person i verkligheten som man bara känner via en blogg… Har följt henne länge nu så det var verkligen jättekul att äntligen träffa henne irl!
Timmen vi hade gick jättefort men vi hann avhandla en hel del…jobb, icke jobb, träning, kärlek, yoga (jag kan allt om bikramyoga nu – tack!), boybands och resor…hade verkligen kunnat sitta ett par timmar till!
Vi åt på Café Tabac i Gamla Stan och har ni inte varit där tycker jag verkligen att ni ska gå dit. Skönt öppen och ljus lokal och maten var jättegod! Jag åt halstrad lax med quinoa och Solli tog en ceasarsallad. Fräsch mat och bra pris – kan rekommenderas!

Är nu hemma och mellanlandar, lämnar shoppingpåsar (skorea…visar imorgon…) och äter lite mellis. Nu in till stan igen BodyCombat, mat och bio! Fullproppad dag, som sagt, men bara en massa kul saker!

Ha en fin kväll alla och tack Solli för en trevlig lunch!
Foton privata!

.

9 kommentarer

 • Maria

  >Hej Helena. Har inte varit så aktiv på min blogg det senaste. Men nu har jag lagt upp lite nice egna foton från Madonna konserten i söndags. Kika in vet jag.

  Det där fiket verkar ju jättemysigt. Gillar tavlorna som syns på bilden.

  Ha en fortsatt bra dag.

 • Ellinor

  >Det är alltid roligt att lära känna nya människor och bloggen är verkligen ett fantastiskt verktyg för just det 🙂
  Hoppas att resten av dagen var till din belåtenhet.
  Kram

 • Lisa

  >Ah vad roligt att ni har kunnat träffas! Önskar att jag oxa fatt träffa er bada idag 🙂

  Var ute imorse igen, blandade promenad och jogging. Kändes faktiskt toppen! Och jag snoozade bara en gang. Hoppas sa att jag kan halla igang det här nu.

  Kram pa dig!!

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >åÅÅÅååå va härligt….vill också:)
  Nu får du allt ta å pallra dig hit…vi försvinner nog snart….:)

  kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.