Okategoriserade

>Jag är i fokus!

> Terese, som är ett riktigt energiknippe och ligger bakom den härliga bloggen Spark i baken, drog igår igång en ny serie på bloggen som hon kallar Blogg i fokus, där hon varje vecka kommer att presentera en träningsbloggare och låta dem svara på några frågor. En kul idé och ett kanonbra sätt att tipsa sina läsare om andra bloggar!
Spark i baken har en skön blandning av träning, prylar, lunchtips och livsglädje och är en av de bloggar jag läser dagligen. Jag blev jätteglad när Terese frågade om jag ville vara först ut i hennes nya serie, och det ska bli kul att se vilka andra som dyker upp hos henne under hösten!
Hälsa på inne hos Terese du också!.

2 kommentarer

  • Miss Agda

    >Nämen, vad glad jag blev när jag läste vad du sagt om mig på Terese blogg!!! Och vilken grym upplevelse din förra halvmara måste ha varit! Nu är det sent för mig att satsa på sthlm halvmaran, den får jag ta som det kommer, men när det gäller Prag så vill jag verkligen SATSA på en bra tid och det tänker jag först o främst göra genom intervallträning. Hoppas på några gemensamma träningspass också under hösten/våren! Och kanske lite hinderbana också (du frågade om den, o vissa hinder är för höga för att jag skulle våga ta i, men man kan ju välja ut några o köra hårt med dem!).
    Många kramar till världens goaste bloggerska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.