löpning,  Okategoriserade

Spring med mig på torsdag!

Jag gillar verkligen att springa utomhus på hösten. Luften är klar, luften sval och hela världen är en stor färgexplosion! Jag vet dock att ni är många därute som får kämpa er över tröskeln när mörkret börjar komma och vädret blir ruggigare för varje dag som går. Många flyttar helt och hållet inomhus under den här tiden på året och missar allt det fina ute.

Nu på torsdag, den 27 oktober, har ni chansen att få lite draghjälp och känna på hur härlig hösten är som löparsäsong! Då står nämligen Healthy Living som värdar för Adidas Runners Hub, kostnadsfri löpträning som leds av en Adidas Runners Coach. Passet passar alla, erfarna löpare likväl som nybörjare. Jag och min bloggkollega Kristin kommer att vara på plats tillsammans med Adidas grymma ledare för att peppa just dig för lite härlig höstlöpning!

När?
Torsdagen den 27 oktober klockan 18-19.

Var?
Vi samlas på Adidas Runners Hub på Regeringsgatan 71. Därifrån förflyttar vi oss till Humlegården för ett skönt intervallpass.

Hur anmäler jag mig?
Kommentera detta inlägg om du vill hänga med. Ta gärna med en vän eller två, skriv isåfall hur många ni blir!

Bra att veta:
Kom ombytt och klar. Jacka och ombyte får stanna på Regeringsgatan 71 medan vi springer.

Bonus!
Du som kommer för att springa med Healthy Living har chans att vinna ett set med kläder och skor från Adidas som gör dig redo för att fortsätta att springa hela vintern! Värde: ca. 4300 kronor.

Ta chansen att hänga med på ett bra löppass med grymma coacher. Ge hösten en chans, du kommer inte att ångra dig. Jag hoppas att vi ses där!

Härliga höst!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.