löpning,  lopp,  Okategoriserade

Jag skulle ju inte…

Nej, jag skulle ju inte springa fler längre lopp i år…eller några lopp alls faktiskt. Jag hade ju liksom sprungit klart för i år efter Ultravasan90. Men man får ju ändra sig. Man får alltid ändra sig.

Det är Lidingöloppet på lördag, ett 30-kilometerslopp jag fortfarande inte har tagit mig an. Jag hade ingen som helst plan på att springa i år heller, men när Aron Anderson behöver löpare i sitt team så är inte jag den som är den. Hur svårt kan det vara liksom? Vi hade så fantastiskt kul på både Stockholm Marathon och Midnattsloppet i år så det går liksom inte att tacka nej till ytterligare 3 mils välgörenhet. Så..från att planera att inte springa ett enda lopp i år så ska jag nu visst springa 30 ganska kuperade kilometer på lördag. Jag har tidigare sprungit Lidingö Tjejmil, som i år inleder ett samarbete med Cancerfonden och byter namn till fina Rosa Bandet-loppet. Jag är redan imponerad över att Aron tänker ge sig på backarna som den sista milen bjuder på…vi i teamet kommer att få ett hårt jobb att peppa honom!

Vilka av mina läsare springer?

Midnattsloppet Team Aron
MIdnattsloppet 2016

Som om det inte vore nog så ska jag visst till Skåne och springa ännu ett lopp i november…återkommer i den frågan.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.