Okategoriserade

Vinn medlemskap hos Team Nordic Trail och startplats till Night Trail i Sollentuna!

Det är tyvärr många som slutar springa utomhus på hösten och istället flyttar in på något löpband i en oinspirerande gymlokal. Jag tycker verkligen att det är synd att inte fler inser tjusningen med att springa ute med löven virvlande runt fötterna, ett lätt duggregn (eller spöregn för den delen) i ansiktet och med syrerik, kylig luft i lungorna. Hösten är verkligen helt magisk för oss löpare och de allra flesta som tar sig över hösttröskeln och vågar ge sig ut i oktoberkylan blir fast!

Nu vill jag ge fler chansen att upptäcka hur härlig hösten är som löparårstid! I samarbete med Team Nordic Trail har jag glädjen att lotta ut en startplats i Night Trail – ett höstmörkt lopp som går av stapeln lördagen den 29 oktober vid Bögs Gård i Sollentuna utanför Stockholm. Dessutom får vinnaren ett ”Distanslöparen”-medlemskap hos Team Nordic Trail!
Night Trail går, som namnet antyder, efter mörkrets inbrott och det finns två olika distanser att välja på: 5 eller 10 kilometer. Banan är markerad med reflexer och du som löpare hittar vägen med hjälp av din pannlampa. Ett annorlunda lopp och en möjlighet att springa på ett nytt sätt för dig som är van att springa på upplysta gator!

För att delta i tävlingen, gör följande:

 • Gilla Health by Helena och Team Nordic Trail på Facebook eller följ oss på Instagram (@helenateodora och @teamnordictrail).
 • Svara på följande fråga: Har Team Nordic Trail en löpargrupp i Åhus?
 • Meddela i kommentarsfältet att du har gjort första punkten och skriv även ditt svar på frågan där.

Senast torsdag den 20 oktober vill jag ha ditt svar och fredagen den 21 oktober drar jag en lycklig vinnare. Lycka till!

Andningspaus...
En magisk stund i Skuleskogens Nationalpark med Team Nordic Trail i juni.

11 kommentarer

 • Heidi

  1. Gillat!!
  2. Jupp, det finns i Åhus!

  PS. Instämmer med att det är helt underbart att springa höstetid bara man kommer sig ut!

 • Liw Råskog

  Hej! Jag har gillat Health by Helena och Team Nordic Trail på Facebook. Har Team Nordic Trail en löpargrupp i Åhus? Svar: Ja, Team Nordic Trail har en löpargrupp i Åhus. 🙂

 • Annika

  Jag gillar skarpt Health by Helena och Team Nordic Trail på Facebook. Inspiration ???! För mig är naturen primär i min löpning men vill utveckla mig mer för att våga springa själv på skogsstigar. Jag har skickat följförfrågan också på Instagram?. Har Team Nordic Trail en löpargrupp i Åhus? Det skulle vara helt underbart att få möjlighet att delta i ett allra första trail-lopp! Samt skulle känna mig privilegad att vinna medlemskap???! Svar: Japp! Team Nordic Trail har en löpargrupp i Åhus. ?

 • PiaL

  Följer båda på insta.
  Japp, de har en löpargrupp i Åhus.

  Jag tävlar för min man (utan insta och fb) och hoppas på att få överraska honom med en startplats i Night Trail!

 • Elin

  Gillar och Gillar 🙂
  Ja, de har en löpargrupp i Åhus.

  Jag har deltagit i Team Nordic Trails nybörjargrupp i sju veckor nu, nästa vecka är sista tillfället på vår kurs på åtta tillfällen. Skulle bli mer än glad av att få fortsätta springa med dem framöver. *håller tummarna*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.