föreläsningar,  Okategoriserade

Jag föreläser på Utefest!

Alltså. Jag blev ju som ni vet lite förälskad i Höga Kusten när jag följde med Team Nordic Trail till fantastiska Friluftsbyn på löparcamp för två veckor sedan. Det slår mig varje gång jag tar mig bort från stan att Sverige är så vansinnigt vackert! Just Höga Kusten var för mig en helt ny bekantskap och jag kände när jag åkte därifrån att jag bara måste tillbaka.

Så kom ett mail. Ett mail från arrangörerna till Utefest 9-11 september och en inbjudan att föreläsa! Hur kan man tacka nej till det!? SJÄLVKLART vill jag komma upp och berätta om mitt vandringsäventyr på Nya Zeeland och hänga med en massa outdoor-människor i tre dagar! Everything happens for a reason, right? Springa med Team Nordic Trail, paddla, gå fotokurs, yoga på Skuleberget…och helst inte klättra längs Via Ferrata (eller så kanske det är dags att bota min höjdskräck?).

Det känns så härligt att få åka tillbaka till Friluftsbyn och andas Höga Kusten-luft igen! Dessutom är det en stor ära för mig att få vara med och dela scen med bl.a. Tormod Granheim. Han har för sjutton bestigit Mount Everest på en dag och sedan åkt skidor ner från toppen!

Ses vi där!?

Utefest from Höga Kusten on Vimeo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.