vänskap

>Spännande fredag…

>Vaknade i ett molnfritt Stockholm och termometern stod redan på 21 grader när jag stack ut på min morgonrunda strax efter 8…vilken underbar morgon!
Jag kan inte sluta tjata om det, men morgonträning är verkligen det bästa som finns! Det tar ett tag att komma in i rutinen, men tro mig, när man väl har gjort det har det garanterat varit värt allt slit och alla gäspningar på vägen…

Har en spännande dag framför mig. Min kära bästa vän ska fira att jag fått nytt jobb och har ”bokat” mig hela dagen. Har ingen aning om vad det handlar om annat än att vi ska vara ute i solen, att det inte är fysiskt ansträngande men att det krävs lite mod och fantasi..!?
Fick precis ett sms: ”God morgon! Nedan har du tre ord som jag vill att du tänker igenom, var för sig. Vänskap. Livet. Jobb.”
Det här blir kul!

Hoppas att ni får en bra dag i solen, det tänker jag ha!.

11 kommentarer

 • Angelica

  >Ha en underbar dag och hälsa så gott.
  Idag går jag på semester, en vecka i det fina vädret i båten på västkusten. Hörs igen när jag kommer hem. Kram

 • Anna

  >Vad roligt! Sånt där är ju verkligen så kul och man känner hur bra människor man har omkring sig som anstränger sig för att göra något för en. 🙂

  Angående McDonalds, jag förstår inte heller egentligen. Överallt så läser man om att restuaranger vill anstränga sig och gör satsningen för hälsosammare alternativ. Som att man numera får äpplen eller morot till HAppy Mealet och det är ju kanonbra! Men varför ska alltid det nyttigare alternativet vara dyrare och vara så himla lite mat? Åtminstone jag får äta mycket större mängd sallad än om jag hade ätit en vanlig måltid med kött och potatis tex. Helt ologiskt. Såklart att man hellre väljer att köpa en Big Mac&Co när man blir mer mätt på den och den är billigare. Det är en lång väg kvar att gå för åtminstone mcdonalds att gå för att komma till en hälsosam meny. Därför föredrar jag Max av snabbmatsrestuarangerna, där har dom ju till och med GI-burgare. 🙂

 • Camilla

  >åhh, vad härligt det låter…

  och jag ska starta morgonträning nu när minste grabben börjar på dagis om 2 veckor… finns en bra runda att springa därifrån och hem på ca 7 km… tycker du att jag kan hålla mig på varannan dag eller är det ok att springa ca 7 km varje dag, med vila lördag söndag… en del säger att man inte ska, meen jag ser att du gör det!!

 • Christoffer Hedlund

  >Vad spännande! Känner på mig att jag har mycket att ta igen i läsande på denna blog när jag kommer hem från fjällen. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.