jobb,  spikmattan,  träning

>T.R.Ö.T.T.

>Sitter i soffan och är trött överallt. Dels i huvudet av alla nya intryck från dagen och dels i kroppen av dagens underbara träning (tack Leon och Åsa för energi!). Är dock märkligt fylld med en massa energi. En skön känsla av motivation, förväntningar och jävlaranamma…hösten kommer att bli oslagbar!
Orkar egentligen inte skriva något annat än att jag är oerhört tacksam för alla era snälla och peppande kommentarer – TUSEN TACK Det betyder mer än ni tror!
Det ska bli en tidig kväll. Spikmattan och ett par sidor i min bok, sen är det god natt. Imorgon bitti väntar en frisk morgonpromenad och min underbara tisdagsyoga med världens bästa Lena, kan knappt vänta…behöver landa lite känner jag.
Sov gott kära läsare – jag är glad att ni finns!.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.