endorfiner,  Helena i bild,  träning

>BodyCombat – check!

> Det är återigen konstaterat. BodyCombat är det bästa sättet att starta om hela kroppen och bjuda sig själv på en endorfindos storlek XL. Är det dessutom Leon som är chef på golvet så är succén ett faktum! Energi är bara förnamnet när det gäller honom (eller som han själv uttryckte det idag; Jag kanske inte skulle ha tagit den där sista koppen med kaffe?)!
BodyCombat är näst intill den perfekta träningen enligt mig. Pulstoppar, kordination, styrka och smidighet – vad mer behöver man? Att man dessutom får ett bra klipp i högern kommer på köpet…man vet aldrig när man kan komma att behöva använda den liksom.
Nu återstår ytterligare fem träningsdagar den här veckan – I LOVE IT!.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.