Helena i bild,  träning,  yoga

>Namaste…

> Veckans tidigaste joggingtur kombinerat med yoga ledd av underbaraste Lena är över…
Känslan i kroppen efter dagens träning är långt ifrån densamma som efter gårdagens. Där endorfinerna rusade omkring för drygt tolv timmar sedan har det nu infunnit sig ett totalt lugn och en skön harmoni.
Det är ju det jag älskar med träningen, att man med egen vilja kan försätta kroppen i så många olika skepnader. Från att ena passet känna sig som ett totalt kontrollerat och starkt kraftpaket, till att under nästa vara mer likt ett abstrakt, oidentifierbart ”något” som bara flyter med.
Två totalt olika känslor, men båda precis lika underbara på sina sätt.
Det kallas balans, mina vänner. Yin & Yang.
Foto privat..

12 kommentarer

 • mamma

  >Låter härligt,själv är jag i obalans.Befinner mej just nu i en "förkylningsfas".Har några veckor på mej att "kurera" mej innan jag besöker "Kungsbuder".Längtar verkligen 🙂
  Önskar dej en fortsatt bra dag..kram

 • Åsa

  >Helena, Jag var bokad på den här klassen i morse men eftersom jag kom hem från mitt sista träningspass så sent i går så fik kroppen sova en timme extra i stället. Lika mycket som min kropp behöver yoga just nu så behöver den sömn och återhämtning. Nästa tisdag ser upplägget ljust ut för yoga. Jag måste testa hennes klass. Ni är så många som ger henne fint betyg. Hoppas att du får en fortsatt fin dag vännen. KRAM

 • Ingela

  >Mmmmm….låter härligt och underbart. Jag längtar tills jag får känna likadant. Snart, snart är det min tur också 🙂

  Ha en fin fortsatt dag!

  Kram

 • Emliscious

  >Mm älskar när kraften tar över, det blir en chock varje gång, som om det inte längre är Jag som styr, utan nånting annat, och speciellt när man orkar mer mer mer och mer!!

 • Sofy

  >Åh! Nu tänkte jag direkt på vårvinterns bikramyoga! Bland det bästaste jag gjort… det här med vanlig yoga har jag fortfarande inte helt greppat, men jag får fortsätta jobba på den. Balans är ju som sagt "the shit!"

  Kram

 • emi

  >Jag har verkligen börjat förstå poängen med yoga. Jag skulle gärna säga att jag helt förstår, men jag har gått på för få pass än. Men minst ett yogapass i veckan kör jag nu, fantastiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.