boktips

>Let´s play the game…eller?

>Jag kan inte låta bli att erkänna det…jag är tagen med storm av Neil Strauss bok Spelet.
Har bara kommit 100 sidor och är redan helt fastklistrad i boken, förundrad över hur uträknande män kan vara och hur enkla vi kvinnor ibland är. En lektion i livets sociala spel, minst sagt. Ni måste läsa den, och det snart! Återkommer med fullständig recension när jag är klar…
Någon som har läst den?
Foto privat..

5 kommentarer

 • Ellinor

  >Jag läste den för ett tag sedan och jag blev lika hänförd som dig. Har till och med fått min bror och sambo att läsa den varav den sistnämnda kan räkna antalet lästa böcker på en hand 😉
  Fick hela tiden intala mig att det jag läste faktiskt var sant.
  En otroligt bra och underhållande bok!
  Kram

 • Irina

  >Jag har sett två säsonger av en reality show där Mystery skolar nördar i konsten att ragga enligt efter Spelets regler. Funkade hur bra som helst.

  Det är egentligen enkel psykologi, alla människor blir attraherade av dem som har högre status – och sjävförtroende är sexigt. Det enda som inte funkar på mig av Spelet är "neggandet", dvs. att man försöker sänka min status.

  Det finns en motsvarighet till Spelet för kvinnor (och har funnits hur länge som helst faktiskt). Någon som läst "The Rules" och konsten att vara hard to get på rätt sätt? 😉 Både jag och mina kompisar älskar den boken.

 • Ann

  >Har inte läst den…för jag är ärligt talat lite rädd för självinsikten som kanske infinner sig! Men okej. Jag ska kika lite i den efter Slashs bok…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.