endorfiner,  morgon,  musik,  träning

>Morgonlöpning – check!

>Första morgonlöpningen på över två veckor…och åh vad jag har saknat det!
Det måste ju vara det helt perfekta löparvädret nu. Lite småkyligt, hög luft och massor med syre!
Efter min morgonshot och två laddade tvättmaskiner drog jag på mig tights (börjar dock bli lite för kallt för bara tunna tights nu…), underställströja och vindjacka. Misstänkte att jag skulle frysa till en början vilket jag också självklart gjorde…det är verkligen höst nu. Men känslan av att successivt bli varmare och varmare i kroppen för att tillslut faktiskt svettas av att man tar ut sig, inte för att luften runt omkring är varm, är verkligen en skön känsla! Min vanliga morgonrunda på 9,7 km i 4.47-tempo, kändes lagom och nu är jag piggare än piggast och full med härliga endorfiner!

Att jag sen till frukosten råkade läsa det här gör ju inte starten på dagen mindre bra direkt…kan det verkligen vara så att han snart är tillbaka i Sverige??? Det är ju på gränsen till för bra för att vara sant isåfall…
Foto privat..

11 kommentarer

 • Elin B

  >Härligt med morgonrunda!

  Såg en intervju med Robbie i samband med singelsläppet och han sa att om han klarade de första konserterna skulle han överväga en turne. Jag håller alla tummar och tår för att han vinner över sin nervositet för ingen är bättre än Robbie!

 • Ruth

  >morgonlöpning är det bästa sättet att starta dagen på! Massor av frisk luft och energi som varar långt in på eftermiddagen. Bra jobbat i bra tempo!

 • Sofie

  >Startade också dagen med löpning, dock halva sträckan och på löpband..
  Vi får hålla tummarna på att han snart är tillbaka 🙂

 • Pernilla

  >Jag gjorde inte som Du… Jag stängde av klockan och somnade om 🙂

  Undrar just om jag någonsin kommer att bli lika duktig som Du (fast jag nöjer mig rätt bra med jogg varannan dag på kvällen)..

  Duktigt jobbat! 🙂

 • Löparnörden

  >Oj vilken fart du kommer upp i under en morgonlänk, min bensin slutar efter 2 km och jag får vara glad om jag orkar hålla runt 6min/km tempo. Håller med att morgomlöpning är skönt men då jag har ingen energi den tiden på dygnet, har försökt äta det ena med det andra men…det går astungt för jämnan. Älskar kvällslöpning istället=)

 • Ann

  >Älska höstlöpning! Och Robbie med, för den delen…
  Fasen vad snabbt tempo du håller förresten, önskar jag oxå fick upp farten nån gång!
  Har du någon måltid för maran?

 • Snorkkis

  >I morse var det verkligen så skönt att springa. Inte så kyligt som det varit vissa mornar, och ingen blåst. Hoppas att resten av dagen blev lika bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.