endorfiner,  träning

>Två timmar endorfiner!

>Lördagen började med nyinvigning av fina Sportlife Odenplan, och för min del betydde det två timmar Les Mills Medley, med en lagom mix av RPM, BodyPump, BodyCombat och BodyBalance.


Eftersom jag kört Les Mills program i några år nu så var det inte direkt några nyheter för min del, förutom RPM som jag aldrig hade testat. Redan när jag satte mig på cykeln kände jag av veckans fem dagars träning i benen och var lite orolig för hur det skulle gå…
Men jäklar vilken energi det blev när Micke och bästa Leon drog igång! Två minuter och jag hade totalt glömt bort mina trötta ben. Svetten forsade och endorfinerna sprutade! Måste verkligen få in lite spinning i mitt redan fullproppade träningsschema!

Fick härligt sällskap av fina Åsa, Milla och Frida (bakom kameran) – tack tjejer för energi!
30 minuter RPM, 30 minuter BodyPump och 30 minuter BodyCombat senare var det dags för lite välbehövlig BodyBalance…en helt fantastisk avslutning med fina Jennie på instruktörsmattan.

Efter träningen bjöds det på fin lunchbuffé med en massa gott, och jag gick därifrån mätt och belåten och nöjd i både kropp och själ. En helt underbar start på lördagen!

Nu är det bara att ladda om, varva ner lite innan det är dags att dra på sig den lilla svarta. Lite gäster hem på fördrink innan vi sticker iväg på ett stort 30-årspartaj med 90 gäster!

Allt det goda i livet på en och samma dag – kan det bli bättre?
Foton privata.

.

9 kommentarer

 • Lisa

  >Ah ni verkar ha haft himla kul! Och din kväll ser ut att inte bli sa tokig den heller. Ses vi pa onsdag förresten?

  Kram fran Lisa

 • Miss Agda

  >Det var härligt att se dig och svettas tillsammans! Hoppas det blir fler gånger! Och ha en underbart rolig kväll söta du!

 • Pernilla

  >Vilken dag Ni har haft! 🙂 Kanonbra jobbat!

  Hur ska Du lyckas klämma in spinningen då tro? Det verkar ju redan knökfullt, men om man vill något så skapar man plats..

  Hoppas Du får en riktigt trevlig kväll!

  KRAM

 • Anonymous

  >som sagt..underbar start på en fantastisk lördag.
  Kom ihåg och drick nu när du har svettats så mycket 😉
  //Grr från s-vall.

 • emi

  >Så himla härlig start! Lite avis, men jag ska köra mitt eget lilla "träningsläger" nästa torsdag och fredag för att fira min hemtenta 🙂
  hoppas du får en härlig kväll1

 • Åsa

  >Helena det är bokat! Du är ett grymt träningssällskap. Hoppas att du får en toppen kväll. Jag kommer att toppa det här med bubbel och god mat. STOR KRAM!

 • frida

  >Tack själv för härlig energi, speciellt på combaten. En underbar lördag kan man gott säga, russinen i kakan helt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.