Okategoriserade

>Konsten att vända en dag

>Heja vad det kan vända snabbt! Från att vakna som världens segaste människa till att totalt byta skepnad efter ett par låtar in i veckans andra BodyCombat.
Tvekade in i det sista på om jag skulle träna, lite stel i baksida lår efter gårdagens löpband, men jag gav mig sjutton på att köra och efter ett par minuter slag och några roundhouse kicks var jag människa igen. Vilken energi!

Efter middag med bästa vännen och hennes date avslutades kvällen iklädd 3D-glasögon i en skön biofåtölj. Och jag måste säga att Pixar har gjort det igen. En helt fantastisk film med skratt, gråt och eftertanke. Som vanligt bjöds vi dessutom på en kortfilm innan, och den var som alltid helt briljant! Gå och se UPP nu!

Nu är det sängen som gäller, måste ladda inför morgondagens träning och dubbel 30-årsfest på kvällen. Den här helgen kommer att gå till historien som helt fantastisk!
Foton privata..

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.