mitt Stockholm,  träning

>3:e gången gillt!

>

Sitter hemma i soffan och slappar, eftersom morgondagen till 110% kommer att gå i träningens tecken…Allt för hälsan och Fitness Magazines Best of the Best på agendan! Det är tredje året i rad för min del och de två senaste åren har verkligen varit roliga och inspirerade!
Har varit något skeptisk till årets dansfokus på konventet, men det ska bli kul att testa klasser man inte brukar köra annars! Den jag ser mest fram emot är dock Martin Lidbergs kombinationsträning, som jag tror kan bli riktigt tuff (han är ju som en bonus lite ögongodis också..)! Tur att de har lagt lunchen väldigt lägligt direkt efter så att man kan fylla på med lite energi… Lite dans för fantastiska Jennie Widegren från Bounce som avslutning på dagen är ju inte heller helt fel när jag tänker efter…
Allra mest ser jag fram emot att få umgås med min bästa vän en hel dag. Endorfinrusa runt på mässan, träffa en massa sköna människor och bara ha det bra. Pauserna och lunchen kommer att ägnas åt att planera nästa träningskonventNike Convention 2010, och lite New York-snack blir det nog också…vi åker ju dit i maj (världens bästa 30-årspresent!)!
Dansmattorna hoppas jag också är med i år…bjuder på en liten film hur det såg ut förra året, innan vi blev ”proffs”, jag och kära C…
Sov gott, och kanske ses vi på Älvsjömässan imorgon?

.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.