konsert

>I need a stranger to tell me I’m beautiful…

>

Heather Novas texter i kombination med hennes sköra röst är det som gör henne till den underbara artist hon är, och igår fick hon mig att fälla åtskilliga tårar i Filadeldiakyrkan…många minnen och en massa känslor.
Heather och en enda musiker på scenen, alla låtar i fantastiska avskalade versioner och publiken satt smått paralyserad. Jag har inga ord som nog kan beskriva känslan när jag lämnade konserten, men jag kan säga att hennes nya skiva The Jasmine Flower kommer att gå varm här hemma i vinter. Ryser fortfarande av tanken på hur bra hon var igår.
Psst…konserten kommer att finnas att ladda ner som mp3 på hennes hemsida fr.o.m. ikväll…missa den inte!
Foton privata!

.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.