Helena i bild,  resor

>Men allvarligt talat…

> …är det bara jag som tycker att huvudstaden är lite i kallaste laget just nu? Det är liksom sådär Stockholms-rått och kylan kryper innanför kläderna…
Har efter en mysig dag på stan lämnat kusinen i min lillebrors händer, och är nu hemma och mellanlandar innan konserten. Genomfrusen. Har tre lager kläder och en filt och ändå fryser jag.
Brukar titta på lite varma semesterbilder när jag känner mig såhär, det hjälper faktiskt att fokusera lite på solen när man själv känner sig som en istapp.
Hittade bilden som är tagen när det var varmare än jag någonsin upplevt, varken före eller efter. Gili Meno, Indonesien, våren 2007. Hetare än helvetet, en hel dags snorkling utan huvudbonad och en Helena med solstinget from hell var ett faktum. Grillad svärdfisk på tallriken som aldrig ens petades i. Ett helt dygn utan mat men med hög feber, kräkningar, svettningar, yrande och en orolig pojkvän som baddade mig med våta handdukar. Ingen aning om var närmaste sjukhus låg…men säg inte det till mamma och pappa. Som grädde på moset toppades natten med strömavbrott så att ac:n inte fungerade.
November i Stockholm är kanske inte så dumt ändå…i jämförelse alltså..

8 kommentarer

 • Everyday Matters

  >Jag längtar också till solen och nu idessa tider får man ju vara rädd för att nån har "grisen" då när man äntligen skulle få flyga iväg:0/

 • Irina

  >Ja, allt är ju relativt men jag önskar också att den här årstiden kunde bli utbytt mot en extra sommar. Eller i alla fall en vår. Fryser dygnet runt och hyn hatar all den torra luft jag utsätter den för. Varm jacuzzi är enda räddningen.

 • mamma

  >Hm…de har du inte berättat,du ser faktiskt "sjuk ut" på bilden.
  De man inte vet mår man inte illa av heter de visst.
  KramKram

 • Felicitas

  >Utsikten ser härlig ut, men efter att ha läst inlägget håller jag med mamsen din – du ser lite risig ut… 😉 Jag ser väldigt mycket fram min och Melas vecka på Guadeloupe. Men den är inte förrän i slutet av januari. 😛 Förra året var Niclas och jag i Dubai i november och det gav en OTROLIG energi till resten av vintern. Vilken skillnad! Nästa år blir det en värmeresa i november. Det behövs!

 • Pernilla

  >Den råa kylan är inte att leka med. Man liksom fryser inuti flera timmer efteråt. Jag brukar bota det med att elda lite i spisen 🙂

  Ha en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.