boktips,  mitt Stockholm,  stockholmstips

>Live to win!

>De flesta har förmodligen en bild av Andreas Carlsson som en rätt dryg och smått elak person. Av olika anledningar visste jag redan innan jag öppnade hans bok Live to win att så inte alls är fallet, men efter att två dagar senare bokstavligen plöjt igenom hans självbiografi är min bild av honom om möjligt ännu bättre.
Känslan när jag slog ihop boken var en skön blandning av inspiration och fascination. Vilken vinnarskalle och glöd den människan besitter – imponerande! Andreas lyckas med konststycket att skriva en självbiografi redan vid 36 års ålder utan att det för en enda sekund känns tunt eller innehållslöst. Läs den och gör det nu…jag känner en otroligt skön känsla av nytändning – underbart!
Foto privat. En bok skall, enligt mig, avnjutas i ett fönster mot en livlig gata i sällskap av ett glas vin. Säkert lite för lite rock n’ roll om du frågar Andreas, men jag tar den smällen….

13 kommentarer

 • frida

  >Ja det är nog så som du skriver, många uppfattar/tror att han är sådan. Vore intressant att läsa hans bok. Jag läser helst framför en brasa i vår stuga med havet framför.

 • Anonymous

  >Tror inte de är de flestas uppfattning att han är elak. då är de du som dömmer i förväg för han är framgångsrik. De mest framgångsrikaste personerna är de som är äkta ödmjuka till livet!!!

  Tina

 • Pernilla

  >Jag såg honom i en intervju på TV4 och han verkade vara en reko kille.. TV förvränger nog verkligheten en hel del många gånger..

  Ha en underbar dag!

 • Ingela

  >Läste en artikel om honom i lokaltidningen vilket fick mig att få en bra uppfattning om honom. Tack för lästipset, den får jag läsa någon gång!

 • Mallan

  >Ååå!! Som du redan vet gillar jag honom, jag har önskat mig boken i julklapp men är jätte sugen att läsa den genast! Jag brukar passa på att klappa lite på den när jag stöter på den på en bokhandel eller så! Den är så fin, boken alltså!=)

 • Ellinor

  >Jag har tänkt att läsa boken allt sedan jag såg honom på Nyhetsmorgon för några veckor sedan. Jag tror nog att det finns en riktigt spännande levnadshistoria där och intressant människa bakom orden.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.