boktips mitt Stockholm stockholmstips

>Live to win!

>De flesta har förmodligen en bild av Andreas Carlsson som en rätt dryg och smått elak person. Av olika anledningar visste jag redan innan jag öppnade hans bok Live to win att så inte alls är fallet, men efter att två dagar senare bokstavligen plöjt igenom hans självbiografi är min bild av honom om möjligt ännu bättre.
Känslan när jag slog ihop boken var en skön blandning av inspiration och fascination. Vilken vinnarskalle och glöd den människan besitter – imponerande! Andreas lyckas med konststycket att skriva en självbiografi redan vid 36 års ålder utan att det för en enda sekund känns tunt eller innehållslöst. Läs den och gör det nu…jag känner en otroligt skön känsla av nytändning – underbart!
Foto privat. En bok skall, enligt mig, avnjutas i ett fönster mot en livlig gata i sällskap av ett glas vin. Säkert lite för lite rock n’ roll om du frågar Andreas, men jag tar den smällen….

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  frida
  4 november, 2009 at 09:17

  >Ja det är nog så som du skriver, många uppfattar/tror att han är sådan. Vore intressant att läsa hans bok. Jag läser helst framför en brasa i vår stuga med havet framför.

 • Reply
  Sofia
  4 november, 2009 at 09:40

  >Låter som en bok för mig. Tack för tipset!

 • Reply
  Ann
  4 november, 2009 at 09:48

  >Den får det bli efter Slashboken och sedan The Dirt! Älska självbiografier!

 • Reply
  "oroshjärta"
  4 november, 2009 at 10:24

  >Leva för att överleva.

 • Reply
  Anonymous
  4 november, 2009 at 10:32

  >Tror inte de är de flestas uppfattning att han är elak. då är de du som dömmer i förväg för han är framgångsrik. De mest framgångsrikaste personerna är de som är äkta ödmjuka till livet!!!

  Tina

 • Reply
  Pernilla
  4 november, 2009 at 10:39

  >Jag såg honom i en intervju på TV4 och han verkade vara en reko kille.. TV förvränger nog verkligheten en hel del många gånger..

  Ha en underbar dag!

 • Reply
  Ingela
  4 november, 2009 at 10:55

  >Läste en artikel om honom i lokaltidningen vilket fick mig att få en bra uppfattning om honom. Tack för lästipset, den får jag läsa någon gång!

 • Reply
  Speja
  4 november, 2009 at 14:38

  >Nu blev jag nyfiken och lässugen!

 • Reply
  Kotte
  4 november, 2009 at 16:24

  >Har precis läst ut min bok, kanske är det denna jag ska läsa nu.

 • Reply
  Lady Thirty
  4 november, 2009 at 19:13

  >nu blev jag riktigt sugen på att läsa den 🙂
  tack för tipset!

  kramelikram

 • Reply
  Mallan
  4 november, 2009 at 19:45

  >Ååå!! Som du redan vet gillar jag honom, jag har önskat mig boken i julklapp men är jätte sugen att läsa den genast! Jag brukar passa på att klappa lite på den när jag stöter på den på en bokhandel eller så! Den är så fin, boken alltså!=)

 • Reply
  Miss Agda
  4 november, 2009 at 19:50

  >Tack för tipset! Och gud vad jag älskar att gå iväg med en bok och sätta sig själv på ett fik. Kvalitet!
  Kram

 • Reply
  Ellinor
  4 november, 2009 at 21:33

  >Jag har tänkt att läsa boken allt sedan jag såg honom på Nyhetsmorgon för några veckor sedan. Jag tror nog att det finns en riktigt spännande levnadshistoria där och intressant människa bakom orden.
  Kram

 • Leave a Reply