funderingar

>Magic Monday!

>Känner en skön känsla av upprymdhet idag. Vet inte om det är för att jag sov tre timmar på spikmattan inatt, att jag har världens bästa vecka framför mig, att jag har planerat in några timmars skön egentid efter jobbet eller om det bara är för att jag har bestämt mig för att idag vända blad på riktigt. Skönt är det iallafall.
God morgon mina vänner!.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ellinor
  9 november, 2009 at 09:04

  >Härlig start på veckan!
  Hoppas att du får en kanondag.
  Kram

 • Reply
  Kotte
  9 november, 2009 at 09:05

  >Härlig inställning!
  Låter som att du kommer få en supertrevlig vecka.

  Tre timmar på spikmattan?! Jag har nog aldrig gått över 30 min… men skönt är det.

 • Reply
  Pernilla
  9 november, 2009 at 09:14

  >Låter som en undernar start på måndagen och veckan! 🙂

  Undrar om jag inte ska önska mig en spikmatta av Tomten i år.. Alla verkar så himla nöjda..

  Ha en underbar dag Gullis!

 • Reply
  Miss M
  9 november, 2009 at 09:24

  >Undrar om det är något som ligger i atmosfären, för jag känner likadant! =)

  Ibland är det underbart att komma till insikt =)

  Ha en underbar måndag! Kram

 • Reply
  frida
  9 november, 2009 at 10:40

  >Verkar vara en bra måndag för dig! Kan man ligga 3 timmar på spikmattan? 🙂

 • Reply
  Irina
  9 november, 2009 at 11:29

  >God morgon! Vänder också blad, för det goda kan alltid blir bättre. 🙂

 • Reply
  WILLE
  9 november, 2009 at 12:34

  >Sv; Absolut! Recension av filmen kommer under dagen! 🙂

  Kram

  //Wille

  http://willesvarld.blogg.se

 • Reply
  Yours Truly
  9 november, 2009 at 19:10

  >I love the spikmatta! All heder åt den, och åt din måndag. Min måndag känns lite mer… klassisk.

 • Reply
  Ann
  9 november, 2009 at 19:26

  >Hihi, va roligt att vi startar om nu båda två! Så skönt det är ibland, att bara ta nya tag. Jag är fylld av inspiration och motivation nu!

  Sov förresten oxå 3 timmar på spikmattan förra veckan, brukar normalt hinna kasta ner den på golvet innan jag slocknar helt… För mig ledde dock endast till stel nacke och rygg, måste ha legat blixt stilla i tre timmar ju. Händer nog inte så ofta annars när man sover!

  Nu kör vi, igen!
  Kramen

 • Reply
  Snorkkis
  9 november, 2009 at 19:39

  >Vilken härlig upprymdhet. Hoppas dagen blev precis så underbar som du önskade!

 • Reply
  Miss Agda
  9 november, 2009 at 19:56

  >Låter helt underbart Helena! Önskar att jag kunde skriva samma rader på min blogg som du gjorde här. Jag har haft allt annat än en underbar start på veckan fast det är inga allvarliga saker, är allmänt less på diverse saker (mer om det på onsdag när vi ses) och just denna måndag känns ingen rolig…
  Många kramar till Miss Positivity!

 • Reply
  Vida
  9 november, 2009 at 20:13

  >Vilken härlig start på veckan 🙂 Så är det inte alltid man upplever måndagen…

  Kramar för att du sprider stjärnströssel 🙂

  Liv

 • Leave a Reply