funderingar

>Magic Monday!

>Känner en skön känsla av upprymdhet idag. Vet inte om det är för att jag sov tre timmar på spikmattan inatt, att jag har världens bästa vecka framför mig, att jag har planerat in några timmars skön egentid efter jobbet eller om det bara är för att jag har bestämt mig för att idag vända blad på riktigt. Skönt är det iallafall.
God morgon mina vänner!.

12 kommentarer

 • Kotte

  >Härlig inställning!
  Låter som att du kommer få en supertrevlig vecka.

  Tre timmar på spikmattan?! Jag har nog aldrig gått över 30 min… men skönt är det.

 • Pernilla

  >Låter som en undernar start på måndagen och veckan! 🙂

  Undrar om jag inte ska önska mig en spikmatta av Tomten i år.. Alla verkar så himla nöjda..

  Ha en underbar dag Gullis!

 • Miss M

  >Undrar om det är något som ligger i atmosfären, för jag känner likadant! =)

  Ibland är det underbart att komma till insikt =)

  Ha en underbar måndag! Kram

 • Ann

  >Hihi, va roligt att vi startar om nu båda två! Så skönt det är ibland, att bara ta nya tag. Jag är fylld av inspiration och motivation nu!

  Sov förresten oxå 3 timmar på spikmattan förra veckan, brukar normalt hinna kasta ner den på golvet innan jag slocknar helt… För mig ledde dock endast till stel nacke och rygg, måste ha legat blixt stilla i tre timmar ju. Händer nog inte så ofta annars när man sover!

  Nu kör vi, igen!
  Kramen

 • Miss Agda

  >Låter helt underbart Helena! Önskar att jag kunde skriva samma rader på min blogg som du gjorde här. Jag har haft allt annat än en underbar start på veckan fast det är inga allvarliga saker, är allmänt less på diverse saker (mer om det på onsdag när vi ses) och just denna måndag känns ingen rolig…
  Många kramar till Miss Positivity!

 • Vida

  >Vilken härlig start på veckan 🙂 Så är det inte alltid man upplever måndagen…

  Kramar för att du sprider stjärnströssel 🙂

  Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.