Okategoriserade

>Livskvalitet…

>…är att runda av en bra vecka, en spännande helg och en eftertänksam söndag med raggsockor, en skön filt och The Notebook.
Imorgon börjar julveckan och nedräkningen till en mysig roadtrip med lillebror hem till Dalarna kryper närmare. Kommer att sova som en prinsessa inatt och drömma underbara drömmar om snöänglar, kramar och pirr i magen…sov gott alla fina.
KärLeK..

5 kommentarer

 • Miss Agda

  >Idag har jag GJORT snöänglar, inte bara drömt om dem 🙂
  Underbart fint och viktigt inlägg här nedan, vännen!
  Och tack för de fina gratulationerna
  Kram!

 • Ann

  >Åh, raggsockor och the notebook, vilken kombination, oslagbart! När jag såg the notebook var jag tvungen att gå och stänga balkongdörren trots att jag bodde två trappor upp, detta för att inte alla på uteserveringen nednanför skulle höra min gråtattack som började ca 10 minuter in i filmen och höll i sig till långt efter slutet. Vackra, underbara film!!!

 • Ellinor

  >Låter som en underbar dag!
  Hoppas att er roadtrip går bra och att du får många mysiga dagar tillsammans med familjen.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.