mat vardagslyx

>Lovely lediga lördag!

>

Dinkelgröt med mammas blåbär, päron, rostad kokos, pumpakärnor, ett halvt ton kanel och min älskade sojamjölk.
Vägrar att äta frukost i något annat än en röd tallrik nu inför jul, så det så!

Idag har jag en underbar ledig lördag som ska spenderas med en sväng på stan, en fika med min stickning, lite pyssel hemma, träning, ett varmt bad, en god middag med ett glas Riesling och sen tidigt (definitionsfråga…) i säng med spikmattan för att ladda för jobb imorgon.
Vad gör ni idag?
Foto privat. Världens godaste frukost i min glada tallrik.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Miss M
  19 december, 2009 at 11:11

  >Låter som en helt underbar dag =)
  NJUT fina du!
  KRAM

 • Reply
  frida
  19 december, 2009 at 11:56

  >Skön dag! Min dag blir vila, blogg å sånt, jobb några timmar, film, högdos av rastlöshet så en dammsugning kommer nog bli av. Ja inget med jul med andra ord, skönt. Förrutom obligatorisk kanel!

 • Reply
  Ulrika
  19 december, 2009 at 12:54

  >Dagens träning har redan klarats av – löpning genom ett fantastiskt vitt stockholm. Resten av dage tänker jag mest röra mig mellan köket (julbak och julgodis på g) och vinterstudion på tv.
  Ha en riktigt bra dag – det verkar finnas potential för det!

 • Reply
  Irina
  19 december, 2009 at 18:07

  >Jag har jobbat sen klockan nio och sitter nu och återhämtar mig på Tures. Borde vara sömnig men går på glada övervarv istället och tycker att livet är härligt i allmänhet (och mitt i synnerhet). Inte illa med tanke på att det snöstormar ute och att jag fortfarande inte kan känna tårna. 🙂

  Hoppas att du har en jättetrevlig lördag och en lika bra fortsättning i morgon. Kramar!

 • Reply
  mamma
  19 december, 2009 at 18:16

  >Idag har jag jobbat,kylan höll i sej morse -17.Kändes skönt mot dagen innan då de va -25 :)Mångsbodarna efter Vasaloppsspåret visade ett kvicksilver på -29..brrrr.Tur man inte skulle åka till Idre där va de -36…då e de kallt.
  Idag när jag kom från jobbet va de endast -8…otroligt skönt.
  Ha en bra kväll min kära.
  Bamsekram 🙂

 • Reply
  Ingela
  19 december, 2009 at 20:48

  >Din dag lät mysig!

  Idag har vi haft premiär i pulkabacken (läs: Humlegården) med Ida, druckit varm rykande choklad i kylan, bjudit på spontanlunch, varit på glögg och bara myst. En helt perfekt dag!

 • Reply
  "oroshjärta"
  20 december, 2009 at 08:08

  >Ser gott ut!

 • Reply
  Ellinor
  20 december, 2009 at 08:34

  >Vilken smarrig frukost!
  Själv så jobbade jag hela lördagen och ska så även göra idag, men det ä riktigt roligt så här inför jul och allt 🙂

  Kram

 • Leave a Reply