filmrecensioner,  träning

>Avatar….ized

>

Jag hade verkligen en helt fantastisk dag igår!
En arbetsdag helt utan problem (trivs så himla bra på jobbet och det är underbart!), äntligen träning med min bästa vän (men BodyCombat var tråkigt helt plötsligt…why!?) och efter det sushimiddag med en vän jag inte sett på länge.
Dagen avslutade jag med 2 timmar och 40 minuter i biomörkret för att se Avatar 3D. Förväntningarna var minst sagt höga efter att alla jag känner som har sett den har sagt att det är en av de största filmupplevelser de har varit med om.
Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Hela filmen kröp liksom in i hela min kropp och jag satt där totalt bortkopplad från världen och uppfylld av en skum känsla från början till slut. Glädje blandades med sorg, hopp med uppgivenhet och ilska med lycka. Den här filmen är så mycket mer än en animerad historia om blåa varelser på en annan planet.
Vissa scener i filmen grep tag i mig extra hårt. Ni som har sett den vet vad jag menar om jag nämner en av de första skogspromenaderna när Jake blir totalt täckt med ”the good spirit” i form av lysande manetliknande flyfän. Så vackert och så mäktigt, total kärlek. Jag ryser nu när jag tänker tillbaka på det…

Ni som inte har sett den – gör det. Ni kommer säkert precis som jag vilja flytta till Pandora, lära er att prata na’vi och ha en egen flygande varelse som styrs med hjälp av tankekraft.
Avatar är som en dröm man inte vill ska ta slut.

.

10 kommentarer

 • CO

  >Jag är mållös, du lyckades pricka in en fullständig beskrivning av hur jag kände efter att ha sett den filmen. Jag blev liksom religiös, frälst, och hoppas att det finns en himmel man kan komma till när man dör och att den ser ut precis så som i filmen! Love love love Avatar!!!

 • Kotte

  >Ja, många säger att den är bra.
  Kanske dags att gå och se den medans den fortfarande går på bio.

  Härligt att du trivs så bra på ditt jobb!
  Kramar!

 • Lady Thirty

  >jag har också bara hört lovord om den filmen, lutar väl åt att jag får dra med någon och se den jag med 😀
  ha en finfin fredag!

  kramelkramar

 • Ingela

  >Visst är det härligt när man trivs bra på jobbet! Förresten, vet inte om jag missat om du skrivit om det, men vad jobbar du med?

  Jag bara måste se Avatar efter din beskrivning 🙂

  Ha en alldeles underbar fredag!

  Kram

 • Åsa

  >Blir SÅ sugen på att se den!

  Synd att det inte den rätta combat glöden infann sig. Det brukar gå i perioder. Kanske för att du fokuserar på helt annan träning just nu och tycker att det är extra kul? Så kan jag känna. Jag måste säga att jag tyckte att det väldigt kul att få träffa er två. Ha en fin helg!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.