Okategoriserade

>Omstart

>Efter en jobbledig fredag som fyllts med hemmafix, ljusterapi (berättar mer imorgon) och träning sitter jag nu på en avkopplande och näst intill folktom buss mot Dalarna.

Har jobbat ganska mycket den senaste tiden och dessutom haft fritiden i almanackan fullklottrad med en massa roliga saker. Hur roliga de än är och hur bra jag än trivs med mitt liv för tillfället får jag ibland inse att även min energi har en gräns. Jag är ingen superwoman, hur gärna jag än vill tro det ibland… Visst, lite mer energi och ork än genomsnittet har jag, men det finns ingen gigantisk och outtömlig tank gömd på min rygg…tyvärr.
Mitt bästa recept när jag har öst på lite för mycket under lite för lång tid är att stänga in mig hemma, dra på mig mysbrallorna och lägga mig i soffan. Nu är det dock så att jag har lite för många små projekt som ligger och försöker ta min uppmärksamhet där hemma, så då finns bara en sak att göra, och det är att packa en väska med stickning, spikmatta och raggsockor och åka hem till moster i det lilla pepparkakshuset i backen hemma i Dalarna. Kan knappt vänta på att få komma fram…

Vad gör ni för att ladda om och fylla på med ny energi?

.

4 kommentarer

  • Snorkkis

    >Hoppas du får en energi-samlande helg! Själv samlar jag absolut bäst energi just genom att gå hemma i mysbrallor, få träna med fulla energidepåer, och mysa massor.

  • frida

    >Ja ibland är trådarna för många och för lösa. Knyta, tråkla och sy ihop dem behövs göras. Hoppas du får ihop trådarna fint på din stickning i helgen

  • Mallan

    >Helt rätt Helena, jag gör också precis så när jag behöver tanka ny energi, jag ger mig av "hemmåt", tänk vad lite kärlek av nära och kära kan göra! Och varje gång jag kommer hem så imponeras jag av tystnaden, jag tycker att det är fantastisk att bara kunna gå ut och "lyssna" på tystnaden! Massvis med härlig energi till dig från mig!=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.