minnen tv

>Bättre sent än aldrig…

> Band of Brothers. Jag är väl förmodligen den sista människan i hela världen som inte har sett serien tidigare…ofattbart med tanke på att jag verkligen gillar krigsfilmer! Men idag var det dags, SVT2 visar serien i repris såhär dryga 7 år senare och jag är helt fast. Att Donnie Wahlberg är med känns ju dessutom som en skön bonus.
Någon som vill låna ut boxen?
Foto privat. Jag och Donnie, backstage på NKOTB:s reunion i Toronto, september 2008. Happy memories.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Carol!ne
  3 januari, 2010 at 03:26

  >Kul att du också ska var med på Blogger Boot Camp. Ska bli så kul!

 • Reply
  Ellinor
  3 januari, 2010 at 21:03

  >Nu är nog jag den enda som inte sett serien. Får väl ta det i höst igen när regnet sätter in.

  Kram

 • Leave a Reply