filmrecensioner,  vänskap

>Bio med garanterad feelgood

>Igår var det dags för min tredje bio för månaden (jag vet, jag är beroende), det var förhandsvisning och det bjöds på It´s Complicated med Meryl Streep, Alec Baldwin och Steve Martin. Hade sett trailern innan och misstänkte att det skulle bli ett par roliga timmar i biofåtöljen…men det visade sig att jag, trots höga tankar, gravt hade underskattat filmen! Både jag och C skrattade så att vi halvt kiknade och det blev verkligen en underbart skönt avbrott från den gråa Stockholms-vintern och det tunga.
Ni måste gå och se den helt enkelt (premiär imorgon!), det är en fantastiskt rolig film som garanterat lämnar glada spår i själen. Meryl Streep och Alec Baldwin är verkligen helt strålande!
Att jag dessutom fick se den med min absolut bästa vän var liksom bara grädde på moset.
Ett bra slut på en onsdag in the life of Helena.
Bilden lånad här..

7 kommentarer

 • Jenny

  >Jag såg filmen för några veckor sedan och måste säga att jag tyckte det var en riktig "feel good" film 🙂 Skrattade så jag trodde jag skulle falla ur biostolen. En film jag också varmt rekommenderar med andra ord.

 • Elin B

  >Hade turen att få se förhandsvisningen i uppsala och oj vad bra den var!
  Jag vill så gärna ha hennes bageri, matlagningsfärdigheter och hus 🙂
  Härligt feelgood är verkligen vad det var!

 • Miss M

  >Funderade på den eller Snabba Cash i helgen, men tror minsann att jag behöver se en feelgoodfilm =) Tack för tipset! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.