jobb,  morgon,  träning

>Morning glory…

>

Löpning till jobbet i -12, en varm bastu och världens godaste
gröt…kan tänka mig bra många värre sätt att starta dagen på.
Hur har ni kickat igång er tisdag?
Foto privat. Mitt andningshål varje morgon.

.

13 kommentarer

 • Ingela

  >Vad skönt med bastu!

  För en gångs skull har jag fått en morgon för mig själv, det var LÄNGE sedan 🙂 Det gillar jag. Lugn och ro, en kopp te och bara mysa runt.

 • Petra

  >Men herregud så mysigt! *AVIS x 1000000* Jag vill också springa till jobbet…lite långt bara eftersom jag bor i Uppsala…och jobbar i Tokholm!

 • Åsa

  >Lovely! Jag startade också dagen med en löprunda till jobbet, en VARM dusch och en goood frukost. Hade jag varit på G lite tidigare hade det kanske blivit lite bastu också nu när du påminner mig om att det kunde ha varit nice. 🙂
  Ha en fin dag!
  Kramar

 • Anonymous

  >Ser himla härligt ut!! 🙂

  Vill höra: Hur ser dina mål ut för 2010? Jobb, personliga och inte minst träning?

  Ha en fin dag!
  M

 • Snorkkis

  >Underbar start! Själv startade jag också med en joggingtur idag, men inte till jobbet eftersom jag är ledig. Annars är det värsta vardagslyxen tycker jag att få basta lite efter morgonturen!

 • Pernilla

  >Jag har inte kickat igång ännu.. Haft sovmorgon – jobbar i natt.. Sitter och äter superduper sen frukost och läser mina favvisbloggar. Men sen blir det SATS och löpband. Hade tänkt mig ut men termometern i köket visar -17.. Huuu – det blir till att krypa in i värmen för den här lilla damen och skona luftrören.

  Ha en bra dag!

 • Karin

  >Härligt med joggingtur till jobbet! Själv gick jag en promenadrunda på en timme från hemmet och hem, eftersom jag har jobbat hemifrån idag.

  Det är underbart att börja dagen med träning! Så är det bara!

  Vi har oxå en bastu på jobbet. Kanske skulle ta å prova den nästa gång när jag har tränat innan jobbet…

 • Miss Agda

  >Med lite träning och bastu på det börjar man morgonen på bästa sättet, så gjorde jag också imorse. Jag är riktigt bastufrälst och om jag annars har svårt att ta mig till gymmet så är det bara att tänka på känslan i bastun så är det inga svårigheter att gå iväg.
  Kram

 • Irina

  >Åh, vad mysigt det låter! Jag själv testade precis latten på Muffin Bakery Fridhemsgatan. Jättegod. 🙂 Är nu tillbaka i centrum, sitter och författar ett viktigt brev.

  Ha en trevlig fortsättning på tisdagen! 🙂

 • Ellinor

  >Riktigt så lyxig var inte min morgon. Men gott och väl en promenad i det vackra vinterlandskapet och senare en god frukost på det 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.