funderingar,  kärlek

>Om jag var nykär…

>…skulle det ymniga snöfallet(men kom igen kvällspressen – det är ingen snöstorm!) utanför fönstret inte störa mig alls…då hade jag istället gått ut och gjort otaliga snöänglar i den orörda parken nedanför mitt hus. Och förkylningen och min onormalt varma kropp skulle inte alls irritera mig, utan bara kännas som en skön ursäkt att få stanna i soffan under en filt och mysa…
Nog med anledningar till att snart hitta kärleken va?.

11 kommentarer

 • Irina

  >Utmärkta anledningar att hitta kärleken. Nu när du har lagt in din "beställning" gäller det att ta ett varv på stan och kolla in urvalet. 🙂

 • Kotte

  >Ut i snön och gör snöänglar ändå!
  Kanske hittar du en söt kille därute som tänker likadant 😉

  Hoppas du frisknar till snart, din helg ser otroligt rolig (och härligt galen) ut.

  Många kramar!

 • Felicitas

  >Kanske inte inne i stan, men det var iaf en rejäl snöstorm ute på vischan i Tyresö! 🙂 Och kärleken kommer (om den inte redan har kommit?), det är jag alldeles övertygad om! 🙂 Kram!

 • Vida

  >Jag håller med dig.. snöfall kan vara så oerhört romantiskt.. eller förresten så är nog de flesta årstider romantik för mig, det gäller bara att hitta rätt person att njuta dem med.. vem det blir för både dig och mig får framtiden utvisa.

  kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.