7 kommentarer

 • Åsa

  >Visst är det en skön start på dagen Helena. Svårt att säga vad jag håller för tempo. Glömmer ofta att kolla klockan innan jag ger mig iväg. Men det är mer jogg än löpning vill jag säga med tanke på de extra kilon man bär. Det är väldigt varierande på tempo beroende på om jag måste ha mycket packning med mig eller inte och beroende på vägval. Som i morse joggade jag 6 km och det tog säkert 25-30 minuter i alla fall. Hur långt joggar du i vilket tempo?
  Ha en fin dag? Kramar

 • Ulrika

  >Jo faktiskt! Dags att ta ett steg i rätt riktning. (Precis som alla andra dagar visserligen – men så tydligt just idag)

 • Ann

  >Coolt, jättekul att börja fylla en ny kalender med massa härliga planer! Marathon till exempel. Hur är det med kroppen nu, håller den? Mitt knä fortsätter krångla, men jag är vid gott mod.
  God fortsättning kära härliga du!
  Bamsekramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.