hemma hos Helena

>But why!?

> Allvarligt – det snöar igen. Det räcker nu. För att citera ett sms som jag just fick från min älskade moster hemma i Dalarna, där det uppenbarligen också snöar. ”Brytet är nära.” Amen.
Foto privat. Utsikten från min balkong för en kvart sen. Var är våren – va va va?

11 kommentarer

 • Kotte

  >Våren brukar inte anlända till Stockholm förens i mitten på mars. Andra år så brukar det också snöa i februari, men det känns annorlunda i år eftersom vi haft snö sen innan jul för ovanlighetens skull.

  Håll ut, mars är snart här. 🙂

 • Erika

  >Det är galet, jag som flyttar ner till Sthlm bland annat för att möta våren. Bäst för snön att den försvinner innan nästa fredag, för då är jag på plats.

  Jag har ju bosatt mig nära badställen ju…

  Vi får göra en gemensam sak i att tänka bort vintern!

 • Miss Agda

  >Huvet på spiken: brytet är nära. Precis så kände jag när jag traskade hem på halt och moddigt underlag med 3 tunga väskor över axen och ett par blöta, förstörda skinnstövlar på fötterna…..
  Tack för dina fina ord ang min finalplats! Puss&Kram!

 • Ingela

  >Håller med till fullo!

  Sv: aha, vi delar en ådra av perfektionism alltså? Boken blir bara bättre och bättre ju mer jag läser. Jag hoppas jag ska lära mig något av att läsa den!

 • Lady Thirty

  >haha 😀
  jag tänkte just för en liten stund sen: "är jag den enda som inte har ledsnat på vintern än?" jag gillar det här 🙂

  kram

 • soffan

  >Ja fy bubblan alltså! Jag har sett en grupp på facebook där det föreslås att vi alla går ut och häller varmvatten på snön om den inte är borta till första mars. För min del kan jag gärna göra det NU. Fast vad hjälper det om det kommer ny hela jädra tiden… (Klädsamt bitter.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.