humor,  vila

>Hemlängtan big time

>Efter lite självvald övertid på jobbet var det äntligen dags för veckans tisdagsdans med bästa C. Energin var som vanligt på topp, stegen satt där de skulle och svetten fullkomligt rann på hela min kropp – underbart!
Meningen var att jag sedan skulle bege mig till Berns för att se inspelningen av säsongens Roast. Jag har en väldigt omtänksam vän (tack söta!) som bjöd in mig, och som kvällen till ära själv skulle vara med och roasta. Eftersom det var väldigt längesen jag var och kollade på humor live såg jag fram emot lite skratt…
Men ibland vill man liksom bara hem till soffan och krypa i sina mysbrallor och raggsockor och verkligen inte göra ett skit. Det slutade således med att jag efter träning, banan och dusch ångrade mig och vände hemåt istället.
Tråkig? Säkert. Skönt? Mycket.
Vad gör ni en tisdagkväll som denna?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.