helena jublar kloka ord på hallmattan

>"Den kändes ju så du"

>Det var precis vad som stod högst upp på det lilla brevet som följde med det lilla paketet som helt överraskande låg på min hallmatta när jag kom hem igår kväll. Underbara ”Juniorskan” har skickat en present till mig, en nyckelring från Kreativ Insikt (älskar!) med ett fantastiskt budskap;
Följ dina drömmar, det är ditt liv.
Och hon kunde inte ha mer rätt i att det ”känns så jag”. Jag har nämligen en exakt likadan redan. Den hänger bland mina nycklar och påminner mig varje dag om att drömmarna alltid finns där och ingen kan ta dem ifrån dig. Att drömmar är till för att följas och att jag gör mitt bästa för att göra det. Jag är glad att jag lyckas förmedla det till er också, och jag är mer än glad över uppskattningen i form av fina och värmande ord som följde med min present:

Den kändes ju så du…
Å så ville jag gärna tacka dig för att du förändrat min syn på tränings & därmed min inställning till mycket annat.
Fortsätt vara den inspirerande person du är.
Tack!
Det värmer i hela min själ och jag kan inte sluta le över omtanken.
Tusen tack fina medmänniska.
Nu finns mina ledord även bland mina jobbnycklar…och jag vill inte ens tänka på konsekvenserna det kan få. Lovar att meddela er.
Foto privat. En vacker present från en vacker person.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anonymous
  24 februari, 2010 at 09:29

  >jesp!!! du e säkert en inspriation för tjockisar men inte för dom som är välutbildade och smarta som har nåt i huvudet. Dom som vet vad dom pratar om. Du eee verligen blond o går inte att tvätta bort!!! En bimbo som jobbar bakom en reception!!! En Loser!!! Du e en svag lipsill som bara gråter varje dag!!!!

  Katta

 • Reply
  Helena
  24 februari, 2010 at 09:37

  >Stavningen och grammatiken är på topp även idag ser jag. Härligt att se!

 • Reply
  Juniorskan
  24 februari, 2010 at 09:43

  >Katta:

  1. Om du följde dina drömmar och lät dig inspireras av andra så skulle du med största säkerhet må mycket bättre än vad dina otrevliga hårda ord avslöjar om dig.
  2. Jag hoppas du inte sprider dessa negativa energier till människor i din närhet generellt eller till de så kallade "tjockisarna" som du tydligen likställer med idioter.
  3. Jag hoppas verkligen inte att du är så hård mot dig själv. Då kan inte ditt liv vara lätt.

  Slutligen: Jag skulle kunna motbevisa dig på samtliga punkter som du stolpat ovan. Men jag ser ingen poäng i det.

  /En inspirerad Juniorska

 • Reply
  Jossan i Gbg
  24 februari, 2010 at 09:53

  >Tackar för besöket på min blogg… alltid kul med nya avtryck (är ju fortfarande en novis på detta med bloggande) Vilken fin blogg du har, stilren och bra inlägg. Keep up the good work!
  (jag älskar det märket med: Kreativ insikt) Har ett jättefint halsband därifrån!
  Kram från Jossan i Gbg

 • Reply
  Emliscious
  24 februari, 2010 at 10:13

  >tycker du ska göra en bok av alla kommentarer du får från "anonym"! det är sjukt underhållande med sån extrem- avundsjuka! jag skrattar varje gång jag läser dem! och det är väl det som är syftet…!?

 • Reply
  Felicitas
  24 februari, 2010 at 10:34

  >Din anonyma solstråle är verkligen underhållande! Man kan ju inte låta bli att lägga huvudet på sned och le…. och tycka väldigt, väldigt synd om "anonym"….

  KRAM fina, fina du!!

 • Reply
  Felicitas
  24 februari, 2010 at 10:35

  >En tanke.. Räknar anonym sig själv till "dom som är välutbildade och smarta som har nåt i huvudet. Dom som vet vad dom pratar om."?

 • Reply
  Felicitas
  24 februari, 2010 at 10:37

  >PS igen. Jag räknar mig inte själv som tjock, dock som välutbildad och smartare än många. Och med hyfsat mycket i huvudet. Men jag tycker likväl att både du och din blogg är inspirerande!!

 • Reply
  frida
  24 februari, 2010 at 13:03

  >Fint med present. Kreativ insikt är härligt, mina nära och kära har fått fina ord från dem genom mig många gånger.
  Din blogg är glädjande, levande och ärlig. Jag gillar det skarpt och din syn på livet följer mig i mitt liv.

 • Reply
  MAJA: Style & Life by Leia
  24 februari, 2010 at 20:14

  >Vilken underbar överraskning att komma hem och trilla över!!:) Den är du väl värd…och efter att ha läst Kattas humoristiska inslag så kan jag inte annat än inse att jag är både korkad och utan vettig utbildning….och så mycket som du inspirerar mig så är jag nog inte bara tjock utan smällfet:)

  Katta….kan du inte komma in å pigga upp min sida med dina roliga kommentarer…

  Puss på dig fining!!!!

 • Reply
  Ellinor
  26 februari, 2010 at 08:56

  >Vilken fin present.
  Det är sådana oprovocerade handlingar och små tankar som värmer hjärtat lite extra.
  Kram

 • Leave a Reply