endorfiner,  jobb,  minnen,  träning,  vänskap

>Tuesday turns

>Min dag startade som ni vet inte helt optimalt, och jag har nog varit lite av en pain in the ass idag… Fick be ett par kollegor om ursäkt för att jag stundtals har varit ett vandrande åskmoln, men de har varit förstående eftersom det trots allt händer extremt sällan. Nästan aldrig skulle jag säga.
Hur som helst så bestämde jag mig för att vända min irritation till något bra, och omvandla den negativa energin till en j*vla massa ork på gymmet.

Cyklade en mil (och konstaterade att jag kände noll smärta i benet som jag testsprang 3 km med igår – YES!) i rasande tempo. Utfall med kettlebells, benböj med axelpress, raka marklyft, diverse benövningar på en ilsken pilatesboll och några magmördare i Red Cord:en på det så var jag människa igen. Endorfinerna rusade, mjölksyran sprutade och stunden i bastun med min bok och världens godaste äpple blev kronan på verket. Plötsligt kändes det faktiskt överkomligt att hoppa in och jobba några timmar till. Jag har ju trots allt ett kul jobb!

Är dock fortfarande riktigt frustrerad över den uteblivna myskvällen med min bästa vän, men den har vi lovat oss själva att ta igen snart. Blä vad man kan sakna en människa, men jippi vad glad man kan bli över vetskapen att hon finns!
Foto privat. Jag och C startar en lång (i tid, inte sträcka…) cykeltur till grannbyn, midsommar 2008. Happy memories!

8 kommentarer

 • Pernilla

  >Irritation eller ilska är den mest fantastiska sparken i baken när man tränar – det är liksom svårt att hålla igen..

  Bläddra lite i Fitness ska Du få se en söt dalkulla 🙂

  Kram

 • frida

  >Äsch ibland får man vara riktigt förbannad eller djävulsk. Så länge det släpper eller kan användas till något gott, som träning.

 • mamma

  >Man kan inte vara på topp hela tiden.
  Jag städar när jag är förbannad,sen kan jag glädjas åt va fint de blev 🙂
  Ja just ja…nu kan jag skotta snö i stället…e tydligen bara jag som bor här i en lägenhet.Tror jag ska starta en kvällskurs i hur man skottar snö haha
  KramKram

 • Karin

  >Men till min (och lilla E's) glädje så blev bästa vännen tillgänglig för mig istället! Inget ont som inte har något gott med sig. 🙂

 • Carol!ne

  >Nu har du hamnat på min länklista: *haha* går ju in här så ofta att andra också måste hitta hit:D Hoppas du har en toppen onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.