helena morrar,  morgon

>Antar att man ska vara tacksam

>Utelåst och kom inte in på jobbet imorse, p.g.a. en trasig mojäng som vägrade tillåta mig att knappa in min kod. Frusen efter morgonpromenaden stod jag utomhus mellan 05.30 och 06.10 och läste en bok i brist på annat. Att tanten på fastighetsjouren verkade ha en extremt dålig dag och bestämde sig för att projicera det på mig gjorde ju bara saken ännu härligare.
Apstressig morgon eftersom min tidsplanering sprack med nära en timme.
Stor risk att jag totalt tvingas planera om min efterlängtade och mer än välbehövliga eftermiddag och kväll med min bästa vän för att istället jobba och täcka upp för min sjuka personal.

Så. Lite spontan mental träning såhär på tisdagen. Dessutom helt kostnadsfri. Tack och bock.

7 kommentarer

 • mamma

  >Ja vad gjorde man utan dessa sura personer.Då förstår man vilken livskvalite man själv har.Tänk att gå runt med denna frustration som många har.Igentligen e de ju lite smått tragiskt,att slösa bort livet med att vara otrevlig.
  Inte alltid dessa personer stöter på den som kan hantera detta.Sträck på dej Helena 🙂
  HA en bra dag.
  Varma kramar från mej i ett snörikt Mora 🙂

 • C

  >Blä! 😉
  Vi bokar nytt SNART om det inte går i lås idag, det vet du. Men TANTER kan man vara utan… och låsta dörrar också för den delen.
  Andas och le – den här dagen är bra! Så. 😉

 • Juniorskan

  >Usch och fy! Jäkla dag.
  Hade inte tänkt säga något eftersom jag inte ville göra det till en stor grej, men som lite uppmuntran kan jag berätta att det kanske dimper ner något på hallmattan idag el imorn hos dig…

  Kram

 • CO

  >Stackare! Jag har ju då inte så stabilt psyke själv så jag hade nog lappat till tanten ordentligt… Hoppas din dag slutar bättre än den började! Förresten – jag har fått hit Fitness Mag. äntligen!! Du är en så'n snygging!!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.