funderingar

>Ett. Ett TUSEN alltså. Fattar ni?

>Allvarligt talat. Jag har snart nått mitt tusende inlägg. Det satte igång en del i mitt huvud. Tusen inlägg!? Det är ju smått galet! Jag skulle ju liksom bara ”börja blogga lite” för att min familj och mina vänner skulle ges en chans att hänga med i mitt liv…men oj vad den här bloggen har utvecklats till något helt annat. En dagbok. En terapeut. Ett sätt att utbyta erfarenheter och tankar med andra mer eller mindra okända människor. Love it!
Vad ska jag då skriva om i inlägg 1000!? Det duger liksom inte att bara plita ner ett par ord om hur trött jag är på vintern, vad jag käkade till frukost, hur mycket jag presterar på löpbandet eller något kryptiskt som skvallrar om antalet grubblerier i mitt huvud. Nej, det här kräver tankeverksamhet på riktigt. Ska det vara så ska det vara liksom.
Jag kommer garanterat att köra fast både en och två gånger, och just nu är det helt tomt i huvudet. Världens bästa bloggläsare kanske vill hjälpa mig?

Vad har ni för önskerubrik på inlägg nummer ett tusen?

5 kommentarer

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Coooooolt:) visst är det sjukt hur det där lilla knapprande undan för undan växt till sig till något så stort.
  Ett hyllningsinlägg om mig skulle ju sitta fint;) Nä …helst vill jag ha ett inlägg med 1000 fakta om dig….men det kan bli lite jobbigt att skriva och lite långt att läsa kanske. Ett inlägg om dom största skillnaderna på Helena då och nu!

  Puss gumman…….nu får våren faktiskt komma och så får vi minsann styra upp en träff

 • Lisa

  >Visst är det häftigt! Wow, snart 1000 inlägg, inte illa. Hm, vad skulle jag vilja att du bloggar om da.. Framtidsplanerna kanske?

  Stor kram och vi ses snart!

  Ps. Hur känns benet? Kommer du springa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.