helena jublar,  mat

>Magi i en otroligt ful förpackning

>Men allvarligt talat – hur kan en kombination av råg, vatten, jäst och salt vara så vansinnigt gott!? Har ni testat Pumpernickel med avocado och örtsalt på? Hallelujah moment.
Foto privat. Marknadens fulaste brödförpackning?

9 kommentarer

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Haha…jo det ser snarare ut som någon tysk, frysförpackad militärmat;) Pumpernickel kan vara gott men avocado är ju ingen hit hos mig.

  Läääängtar så till våren när allt inte är som ett stort projekt….då kommer jag och Neo och våldsgästar dig:)

  Kramar

 • mamma

  >Ha ha Helena..
  Skulle inte du göra förslag till olika förpackningar…skulle vara ett roligt jobb som passar dej,du e ju händig med din kamera.
  Kram 🙂

 • tärningen är kastad

  >En liten fråga till dig som kan det här med träning. Ge förslag på ett bra proteinpulver. Finns så jäkla många. Vad ska man titta efter? Please help me 🙂

 • Karin

  >Jag kan inte göra annat än att hålla med om att det är ett Halleluja-moment att äta pumpernickel med avokado. Det var faktiskt ett tag sedan jag år pumpernickel nu. Måste köpa hem det.

 • Miss Upsey Daisy

  >Mörkt bröd är sååååå gott. Förresten. Jag ska ha en liten bloggträff i Stockholm. Vore kul om du ville komma 😀

 • Ann

  >I love det där brödet, och jag gillar faktiskt den rätt orginella förpackningen oxå! Den är lätt att hitta. Har inte provat med avocado och örtsalt på dock, lovar att göra det snart.

  Fy tusan för våra skador!!! Why oh why måste det vara så här? Kan man räkna med att vi kommer ha vansinnigt bra karma snart? Jäkla skit är det. Nu ska vi vila och vara duktiga och tänka på alla härliga maror vi ska springa när vi väl blivit friska…

  STOR kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.