el camino

>Tengo un sueño…

>Jag har en dröm. En dröm som jag tänker förverkliga. Inte nu, men innan året är slut. En massa saker skall planeras och falla på plats först, sen ska jag göra min dröm till verklighet. Jag ska göra det ensam och bara för min egen skull.
Men…jag skulle behöva lite hjälp på vägen. Necesito que aprender el español. Är det någon där ute som pratar flytande spanska och som kan tänka sig att mailkonversera lite med una chica muy motivada con mucho sed de aprender? Jag är verkligen nybörjare, och skulle bli otroligt glad och tacksam om det är någon som kan tänka sig att hjälpa mig lite..? Utan krav, press och helt opretentiöst. Maila mig isåfall på helenateodora@hotmail.com.
Gracias de antemano…håller mina tummar hårt!

Buenas noches mis amigos…keep on dreaming.
Foto privat. Dagdrömmar i en båt på Rio Cuyabeno, Amazonas, Ecuador.

17 kommentarer

 • Vida

  >Om min spanska varit på den nivå den var för några år sen så hade jag gärna hjälpt dig.. men om du kan grunderna så kommer det att gå utmärkt att kommunicera när du väl hamnar där just du vill hamna…

  Kramar från Liv

 • Åsa

  >Tack söta för lyckönskningarna! Häftigt att du ska förverkliga en dröm. Det kommer att gå strålande. NU MÅSTE VI SERS SNART. PUNKT: 😉 Kramar

 • Cicci

  >Spännande, spanska är ett roligt språk. Lättare än tec franska också. Men tyvärr är jag inte såå duktig! Lycka till!

 • Ulrika

  >Åh. Den där fasen är underbar ju. När drömmen börjar ta form, när man bestämt sig. När alla vägar står öppna.

 • Sandra

  >Härligt med drömmar, som blir till verkliga planer som blir till realitet. Och som någon skrivit ovan, drömmen är ett härligt stadium. Allt är möjligt!
  Stor kram

 • Kotte

  >Min spanska har helt försvunnit över åren tyvärr. Högsta betyg genom hela skolan, men sedan lät jag det dö ut. Trist så här i efterhand.

  Mitt sikte är inställt på att lära mig italienska, drömmen är att flytta dit om några år med man och barn.

  Hoppas du hittar någon spansktalande som vill mailja med dig!

  Kram

 • Ann

  >Åh så spännande! Undrar vad du ska ut på för äventyr nu då…
  Pluggade i spanien en termin efter gymnasiet, och efter dygt en liter vin talade jag spanska mycket bra på den tiden. Nu är det annat. Jag är dessutom berusad på tok för sällan nu. Lycka till, kommer gå som en dans! Vi är ju humanister!
  Kram på dig

 • Felicitas

  >Åh, jag har kunnat spanska väldigt bra en gång i tiden. Men jag kom ju hem för nio (gosch!) år sedan, så den är minst sagt ringrostig. Vill verkligen inte tappa mer nu!!

  För egen del hade jag tänkt fiska tag i Twilight-serien på spanska (om det finns ljudbok kanske?!). Den kan jag ju i princip redan utantill, så det vore nog ett utmärkt sätt att väcka nytt liv i spanskan på! 🙂

 • Madde

  >Skäms nästan att behöva säga det.. (halvspanjorska som jag är o allt) men jag talar långt ifrån flytande spanska. Snackar mest spavenska faktiskt..
  Attans, annars hade jag JÄTTE gärna hjälpt till.
  Kram på fina du.

 • Miss Agda

  >Jag kan inte ett ord spanska, men kom direkt att tänka på Lisa och hennes spanske man. Kanske ska du kolla med dem? Kram

 • Lisa

  >Hej vännen,

  önskar jag kunde hjälpa dig men saaa bra är jag inte pa spanska. Kollar gärna med en av mina bästa vänner där nere om hon vill maila lite med dig? Hon är jättegullig och skulle säkert ställa upp. Vi maste ju hjälpa dig att na dina drömmar!

  Du vet var jag finns pa mailen om du vill att jag kollar med henne.

  Stor kram Lisa

 • coyntha

  >Men jag är här!! Och kan "ganska" bra spanska!! hi hi
  Jag hjälper dig gärna!!!
  Puedes escribir a coyntha@gmail.com y tambien puedes dejar comentarios en mi blog: coyntha.wordpress.com

  Soy una mexicana que te quiere ayudar a aprender español. Vivo en Suecia!! 😀

  Un abrazo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.